merhaba bedava sitemden daha önce açmış olduğum 2 adet sitemi mktn.tr.gg ve rhino3d.tr.gg adlı sitelerimin yerine yine bedava sitemden başka bir site açarak önceki kullanılmayan mktn.tr.gg ve rhino3d.tr.gg adlı sitelerimin kapanmasını istiyorum activasyon mailini kaybettiğimden kendim silemedim bu 2 siteyide kapatırsanız sevinirim saygılar.
merhaba bedava sitemden daha önce açmış olduğum 2 adet sitemi mktn.tr.gg ve rhino3d.tr.gg adlı sitelerimin yerine yine bedava sitemden başka bir site açarak önceki kullanılmayan mktn.tr.gg ve rhino3d.tr.gg adlı sitelerimin kapanmasını istiyorum activasyon mailini kaybettiğimden kendim silemedim bu 2 siteyide kapatırsanız sevinirim saygılar.
Kimse bakmadıktan sonra açık dursa ne olur ? ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.