Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj01.02.2009, 08:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

hazax-3 yazmış:
Arkadşlar Hepinizin Dediği Doğrudur Ancak nedense tüm milletimiz hemen aldanıyor burdaki söylemek istediğim kesinlikle yanlış anlaşılmasın ben parti tutmuyorum sadece mantığa dayalı sizlere fikrimi ortaya koyuyorum.

Eğer Gerçkten RTE bunu vijdanen yaptıysa helal Olsun.

Ancak eğer bunun aklında SEÇİM PROPOGANDASI varsa kınıyorum eminim sizde destekliyorsunuz beni. [bu Kanaate varmamın nedeni seçimin yaklaşmasıdır. Hem siz hatırlamıyormusunuz geçen güne kadar RTE israil destekçisiydi! Lütfen Mantıklı olalım.]

Not: Lütfen Sevgili B-S Kardeşlerim, Ailem Bu yazıma bakarak beni yanlış anlamayın ve AKP destekçisi olanda beni yanlış anlamasın oda benim kardeşimdir. Ve lütfen Hakaret şeklindeki cümleleri bana ÖM veya başka şekilde iletmeyin!! Hepinizi çok seviyorum.

BİZ BAŞBAKANIMIZA GÜVENİYORUZ..... Wink
Mesaj01.02.2009, 08:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Helal Olsun Be...O Şerefsizlerin Ağzının Payını Verdi...Seneye Davosa Tekrar Bkliyorlarmıs... Mr. Green Mr. Green

Mesaj01.02.2009, 08:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

İzleyememiştim sağol Wink

Bence başbakan ona ve bir Türk'e yakışması gerekeni yaptı daha fazlasını yapsa daha da mutlu olurduk.Bu yaptığı birşey değildir onların hakettiği en kötüsüdür.
Başbakan'ı kutluyorum.
Mesaj01.02.2009, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

dbilgi yazmış:
İzleyememiştim sağol Wink

Bence başbakan ona ve bir Türk'e yakışması gerekeni yaptı daha fazlasını yapsa daha da mutlu olurduk.Bu yaptığı birşey değildir onların hakettiği en kötüsüdür.
Başbakan'ı kutluyorum.
Wink