Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.02.2009, 15:36 (UTC)    
Mesaj konusu: Davutpaşa Faciasında 1 Yıl...Anıyoruz...



Zeytinburnu Davutpaşa'daki Bir Maytap Atölyesinde Meydana Gelen Patlamada Hayatını Kaybeden 21 Kişi, Yakınları Tarafından Olay Yerinde Anıldı.

Patlamanın Olduğu Yere Karanfil Bırakan Vatandaşlar, Patlamaya İlişkin Davanın Bir An Önce Açılmasını İstedi.

Zeytinburnu Davutpaşa'daki bir maytap atölyesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 21 kişi, yakınları tarafından olay yerinde anıldı. Patlamanın olduğu yere karanfil bırakan vatandaşlar, patlamaya ilişkin davanın bir an önce açılmasını istedi.

Davutpaşa Çifte Havuzlar Caddesi üzerindeki maytap atölyesinde 31 Ocak 2008'de meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden 21 kişi anıldı. Kendilerini, "Davutpaşa'da Çocuklarını, Eşlerini, Babalarını, Kardeşlerini ve Umutlarını Kaybetmiş Vatandaşlar" olarak adlandıran ölenlerin yakınlarından oluşan grup, ilgili makamların kazanın asıl sorumlularının yargılamasını iste. Grup, sigortasız işçilerin sigortasız çalıştırılmasına da tepki gösterdi.

Grup adına yapılan basın açıklamasında; "Bizler 'Bir daha Davutpaşalar olmasın!' diyoruz. Davutpaşa'da yakınlarını kaybetmiş ve yaralanmış aileler bir araya gelerek, bu memleketin geleceği için, sağlıklı yaşam koşulları için, kanun dışı çalışma koşullarını sona erdirmek için davalarımızın takipçisi olacağız." denildi.

Bu arada, hayatını kaybedenlerden Semra Bakkal'ın çocukları Erdem ve Ebru da, annelerini gözyaşları arasında andı. Hayatını kaybedenlerin yakınları, patlamanın meydana geldiği yere karanfil bıraktı.

Davutpaşa'daki maytap atölyesinde 31 Ocak 2008'de büyük bir patlama meydana gelmiş, patlamada; Gülhan Çubuk, Aslan Doğan, Ömer Poyraz, Heybetullah Güleç, Hacıyar Şehriyar Memedov, Semra Bakkal, Hasan Akhun, Navroz Mamadov, Ömer Vural, Halit Alkan, Kazım Nişli, Hüseyin Taylanoğlu, Lezgi Şimşek, Zübeyir Bal, Yaşar Kara, Kadir Cesur, Orhan Saday, Metin Erdoğan, Selçuk Başlar, Mehmet Coşkun, Sedat Çelik, Satılmış Haylamaz hayata göz yummuştu.
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGindirim kodu - discount code
Mesaj01.02.2009, 15:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu