Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.02.2009, 20:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Adhood Reklamları Hakkında ..

Merhaba Arkadaşlar Adhood Reklamları Hakkında Bilgi Bilen Varmı ?
______________
[Since 2008]
Mesaj03.02.2009, 21:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güvenilir bir şirkettir. Ne öğrenmek istiyorsun ?
______________

Mesaj03.02.2009, 21:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sıkça Sorulan Sorular


Soru: Yayıncıyım ve rapor aldığımda alan(lar)ımın gösterim adedi sıfır iken tıklama veya talep/satış (performans) uygulamaların adedi daha fazla. Raporda alan(lar)ımın gösterim sayısı sıfır iken neden diğer uygulamalar artış gösteriyor?

Cevap : Raporlama sayfanızda bir veya birden çok alanın raporunu aldığınızda;
adhood®, size o alanınız için sadece kazanç sağlamış olan Gösterim, Tıklama, Talep/Satış uygulamalarının adedini listelemektedir. Yani bir alanınızda yayınlanan Gösterim bazlı kazanç modeline sahip bir reklamın aldığı tıklamalardan kazanç sağlayamayacağınız gibi, Talep/Satış veya Performans bazlı kazanç modeline sahip bir reklamdan da Tıklama veya Gösterim kazancı sağlayamazsınız..

Sonuç olarak, reklam alanınızda Gösterim Bazlı Kazanç modeline sahip bir reklam yayınlanmamışsa, bu durumdan herhangi bir kazanç sağlamamış olmanızdan dolayı raporlarınıza o alan(lar) için gösterim adedi sıfır olarak yansıtılacaktır.



Soru: Yayıncıyım ve yayınladığım ToolbarSite reklam modelinde Türkçe Karakter sorunları yaşıyorum!

Cevap : Muhtemelen siteniz Türkçe karakterler için standart olan ISO-8859-9 karakter setini kullanmıyor. Siteniz hazır bir Blog veya Portal scriptlerinden biri üzerine inşa edilmişse muhtemelen global standart olan UTF-8 dil kodlamasına sahipsiniz. Bu durumu düzeltmek için, Hesap Yönetimine giriş yaptıktan sonra "Üyelik Bilgileri" sayfasından Sitenizin Karakter Seti ayarlarını UTF-8 olarak değiştirmeniz gerekmektedir.



Soru: Yayıncı olmak istiyorum ancak adhood sitemin daha önceden kaydedilmiş olduğunu söylüyor.

Cevap : Siteniz TURKTICARET.Net bünyesinde hosting ediliyorsa, adhood sizi TURKTICARET.Net Hesap Yönetimi giriş bilgileriniz ile kabul edecektir. Eğer bir TURKTICARET.Net hosting müşterisi iseniz aynı kullanıcı adı ve parola ile adhooda giriş yapabilirsiniz. Aksi gibi bir durumda ise bahsi geçen sitenin sahibi olduğunuzu iddia ediyorsanız kayıt formu ekranında belirtilen sitenin sahibiyim linkine tıklayarak editörlerimizle irtibata geçiniz. Editörlerimiz uygulamanız gereken yönergeleri içeren bir e-posta ile sizi bilgilendirecektir.



Soru: Yayıncıyım ve başka reklam ağlarından aldığım reklamlarla adhood reklamlarını aynı sayfada yayınlayabilir miyim?

Cevap : Herşeyden önce bu tür bir işlemi uygulamış olmanız, sitenizde teknik sorunlar doğmasına ve reklam yayınlarınızın yapılamamasında neden olabilir. Bu durum, reklam ağlarından aldığınız kodların birbirleriyle kollektif çalışamamasından da kaynaklanabilir. Ancak adhood bu konuda size bir kural uygulamamaktadır. Diğer reklam ağlarının reklamlarıyla adhood reklamlarını aynı sayfada yayınlayabilirsiniz. Ek olarak diğer yayınladığınız reklamların transparent özellikli olmasına dikkat edin.



Soru: Sahte tıklamalar gibi uygulamalar ve bunların hesaplanması konusundaki stratejiniz nedir?

Cevap : Kümülatif gösterim, tıklama veya talep/satış uygulamalarını adhood belli zaman aralıklarında kontrol ederek temizler.. Hesabınız ve uygulamalarınız güncel tutulur, hatalardan ayıklanır. Bu hatalar tarayıcı, ziyaretçi, internet ve reklam ağı dağıtım kanalları veya yayıncı site kaynaklı olabilir. adhood® çeşitli risk analizi betikleriyle bunları tespit ederek sonuçları sözleşme ve kurallar maddeleri nezdinde değerlendirmeye alır. Bilerek ve isteyerek yapılan sahte uygulamalar raporlanarak sözleşme ve kurallarda belirtilen maddeler ışığında yaptırıma tabi tutulur. Belirlemiş olduğumuz bu kurallar ile reklamvereni koruyan bir politika izlemekteyiz. Bu kurallar dışında gelen uygulamalar (Gösterim, Tıklama, Talep/Satış vb.) kesinlikle kazanç olarak hesabınıza eklenmeyecek ve rapor ekranlarınıza yansıtılmayacaktır.

Kaynak : http://www.adhood.com/yayincilar/riskler-ve-kurallar




Soru: Yayıncılar için izlediğiniz ödeme politikanız nedir?

Cevap : Yapılacak ödemelerde düzenlenecek gider pusulalarının dayanağı Gelir Vergisi Kanununun 94. maddesi 2/b bendidir. Bireysel müşteriler için serbest meslek kazancı olarak değerlendirilecek ve % 20 stopaj ve % 18 kdv tahakkuk edilerek ödenecektir.

GVK’nun 94. maddesinin 2/b bendi uyarınca tevkifata tabi olacaktır.




SERBEST MESLEK KAZANÇLARINDA VERGİ TEVKİFATI

Serbest meslek faaliyetiyle uğraşanlara yapılan ödemeler esnasında ödemeyi yapanlar tarafından gelir vergisi tevkifatı yapılması gerekir.

Vergi tevkifatı;

Müellif, mütercim, heykeltraş, hattat, ressam, bestekâr, bilgisayar programcısı ve mucitlerin ve bunların kanuni mirasçılarının şiir, hikaye, roman, makale, bilimsel araştırma ve incelemeleri, bilgisayar yazılımı, röportaj, karikatür, fotoğraf, film, video band, radyo ve televizyon senaryo ve oyunu gibi eserlerini gazete, dergi, bilgisayar ve internet ortamı, radyo, televizyon ve videoda yayınlamak veya kitap, CD, disket, resim, heykel ve nota halindeki eserleri ile ihtira beratlarını satmak veya bunlar üzerindeki mevcut haklarını devir ve temlik etmek veya kiralamak suretiyle elde edilen telif kazançlarından %17,
Diğer serbest meslek kazançlarında, 2006/11449 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile 01.01.2007 tarihinden itibaren %20 oranında yapılmaktadır.
______________

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Mesaj03.02.2009, 21:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

pit10 yazmış:
Güvenilir bir şirkettir. Ne öğrenmek istiyorsun ?


evet güvenilirlik bide işte reklam kazancı ne kadardır onları ?
______________
[Since 2008]
Mesaj03.02.2009, 21:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

[b]@reklaminburda verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ..[/b]
______________
[Since 2008]
Mesaj03.02.2009, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu: :

önemli değil başlığı uzatmayalım mesaj yazmayalım bir daha
______________

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Mesaj04.02.2009, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dün başvuru yapmıştım bu gün onay geldi...Bu demek oluyor ki tr gg sitelerine de reklam yayınlatılacak.Hepimize hayırlı olsun...
______________
<center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 500px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center>
Mesaj04.02.2009, 21:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylasım için Teşekkürler
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu