Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj03.02.2009, 21:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Bedava-Sitem sizin derslerinizi etkilemek için açılmış bir site değildir..
Burada illa ki site yapan arkadaşlarımızı tutan yoktur.. Burada irade önemlidir..
Eğer siteyi yapan arkadaşımızın iradesi ne kadar güçlü ise o kadar az illgilenmek için elinden gelini yapar ve derslerinde başarılı olur..
Ama iradesine hakim olamayan biri sürekli Bedava-Sitem'e bağlanmış ise bunun kimsede bir suçu yoktur..
İyi eğlenceler..
Wink
Mesaj03.02.2009, 21:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benim Çok Şükür 1'im Filan Yok...

5 Tane 4 üm Var Diğerleri 5... Laughing Laughing Laughing
Mesaj04.02.2009, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

tumhepsiburada yazmış:
Merhaba,
Burada illa ki site yapan arkadaşlarımızı tutan yoktur.. Burada irade önemlidir..
Eğer siteyi yapan arkadaşımızın iradesi ne kadar güçlü ise o kadar az illgilenmek için elinden gelini yapar ve derslerinde başarılı olur..
Ama iradesine hakim olamayan biri sürekli Bedava-Sitem'e bağlanmış ise bunun kimsede bir suçu yoktur..
İyi eğlenceler..
Wink

Haklısınız
Mesaj04.02.2009, 16:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ders zamanı ders bs zamanı bs yapıyorum hiç derslerimi etkilemiyor yine takdir getirdim Cool

Mesaj04.02.2009, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sizin anlatmak istediginiz dengesiz bir internet kullanımıdır.herşey zamanında güzeldir. Exclamation bs yi bu yüzden şıçlu tutamazsınız.

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj04.02.2009, 17:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Burda kimse kimseyi tutmuyor...Isteyen eger derslerini etkiliyorsa B-S'ya istedigi zaman girsin,o herkesin kişisel kararıdır..@TumhepsiBurada Arkadaşımızın da dediği gibi:Eğer siteyi yapan arkadaşımızın iradesi ne kadar güçlü ise o kadar az illgilenmek için elinden gelini yapar ve derslerinde başarılı olur..
Ama iradesine hakim olamayan biri sürekli Bedava-Sitem'e bağlanmış ise bunun kimsede bir suçu yoktur..Hak Veriyorum !
İyi eğlenceler...
Mesaj04.02.2009, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Etkilediğini Düşünmüyorum Razz
Çünkü Doğru Bir Şekilde Çalışmana Bağlı.
Ben Bu Forumda 1,5 Seneye Yakın Bulunmaktayım
Ama Gitgide Derslerim Nedense Daha İyiye Gidiyor.
Ama Siz Günde 10-15 Saat PC Başında Olursanız Tabi Etkiler Wink

Mesaj04.02.2009, 20:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya şöyle bişi varki bn bsye giriyorum ama derslerimi aksatmıyorm bunun da biraz sınırı olmalı hep internette/bsde olursanız tabii aksar..ama saat sınırlaması olmalıdır veya gerçekten ders çalıştıktan sonra istediğiniz kadar bsye girin ders çalıştığınız,asla derslerinizde gerileme olmaz.bn bsye 1,5 sene önce kayıt olmuştumm ve derslerimde bi gerileme yok hatta ş anda eskisinden daha başarılıyım...suç bsde deil
Mesaj04.02.2009, 20:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba ..
Bedava-Sitem Ben Eğlenceli Vakit Geçirebileceğimiz Bir Site Olarak
Görüyorum.Bedava-Sitem'in Başında Sabahtan Akşama Kadar Oturanların
Tabii ki de Okul Hayatında Bazı Olumsuz Değişiklikler Olacaktır ..
Ben Burada Bedava-Sitem'i Değil Onunla Yatıp Kalkanları Suçluyorum.
Ve Mesajınızın Gereksiz Olduğunu Düşünüyorum Idea
İyi Çalışmalar ..!

Mesaj04.02.2009, 21:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

okuma-hayati yazmış:
pit10 yazmış:
Planlı yaşamayı bilen insalar için geçerli bir bahane olamaz bu dediğin. Bir gün 24 saat ve bu zamanı sen kendine yetiremiyorsan diecek birşeyim yok. Bu senin şahsi görüşün yine de birşey diyemem.

Bir örnek vermek gerekirse;
Ben performans/dönem ödevlerimi site yaparak veriyorum ve en yüksek puanları alıyorum.

Bence derslerin için başka bahaneler ara

Ne Bahanesi Sen Uyduruyorsun Eskiden Notlarım Süper Di Son Günlerde Derslerimi Aksatdım Htlmkodes e Katılıyorum

Ne demek ne bahanesi..! Eğer sen 24 saat içinde derslerinede zaman ayıramıyorsan bu senin problemindir... Çünkü eminimki binlerce tr.gg li 24 saat boyunca sitteyle uğraşmıyordur.. Mutlaka sosyal aktiviteleri vardır...Tabii derslerinede zaman ayırarak... Arkadaşım eğer sen 24 saat bana yetmiyor hem site hem ders olmuyor diyorsan afedersin ama bir problem var..!
Mesaj04.02.2009, 21:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

tumhepsiburada yazmış:
Merhaba,
İyi eğlenceler..
Wink

Sonuna Kadar Katılıyorum.. Wink
Mesaj21.02.2009, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım galiba 3 mesajdan sonra B-S bağımlısı rütbesi alacağım ve derslerimde aksaklık falan yok.derslere çalışmazsa aksaklık olur B-S yi bahane olarak göstermeyiniz
Mesaj21.02.2009, 17:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlköğretim ve Lise öğrencisi burada vakit harcamamalı bir kere zaten yapacağı birşey'de yok html kodu hava durumu bide haber7 koydumu tamam Laughing
Mesaj21.02.2009, 17:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

mavikalem yazmış:
İlköğretim ve Lise öğrencisi burada vakit harcamamalı bir kere zaten yapacağı birşey'de yok html kodu hava durumu bide haber7 koydumu tamam Laughing

saçma bir düşünce ben ilköğretim öğrencisiyim ve burdan hiç çıkmıyorum bence B-S de yaş sınırı olmamalı
Mesaj22.02.2009, 07:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlköğretim notlarınız biraz geçsinler diye şişirme olabiliyor...

Ama Lise 'de daha da zorlaşacağı için geçmeniz imkansız olabiliyor..Benim 6 Taneydi ilk dönemi mesela ama yine forumdaydım 2 ye düşürdüm sorumlu geçtim ve ayrıca sorumluluk sınavına girdim 2 dersi verdim. Yani birde düşünün benim Mistanbul'a karşı gösterdiğim ilgi ve alakayı...

Bedava-sitem değil suçlu sizsiniz...

Bilgisayarınız size zorla açılıp Bedava-Sitem'emi gir diyor...?

Lütfen bu konuda kendinizde arayın biraz...