| Yazar |
Mesaj |
-

tumhepsiburada
Uzman Üye
|
03.02.2009, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Bedava-Sitem sizin derslerinizi etkilemek için açılmış bir site değildir..
Burada illa ki site yapan arkadaşlarımızı tutan yoktur.. Burada irade önemlidir..
Eğer siteyi yapan arkadaşımızın iradesi ne kadar güçlü ise o kadar az illgilenmek için elinden gelini yapar ve derslerinde başarılı olur..
Ama iradesine hakim olamayan biri sürekli Bedava-Sitem'e bağlanmış ise bunun kimsede bir suçu yoktur..
İyi eğlenceler..  |
|
|
↑
|
|
 |
-

odev-arsivleri
Uzman Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

okuma-hayati
Acemi Üye
|
04.02.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: Merhaba,
Burada illa ki site yapan arkadaşlarımızı tutan yoktur.. Burada irade önemlidir..
Eğer siteyi yapan arkadaşımızın iradesi ne kadar güçlü ise o kadar az illgilenmek için elinden gelini yapar ve derslerinde başarılı olur..
Ama iradesine hakim olamayan biri sürekli Bedava-Sitem'e bağlanmış ise bunun kimsede bir suçu yoktur..
İyi eğlenceler..
Haklısınız |
|
|
↑
|
|
 |
-

korkukapisi
Uzman Üye
|
04.02.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cevdetprizrenli
Uzman Üye
|
04.02.2009, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Burda kimse kimseyi tutmuyor...Isteyen eger derslerini etkiliyorsa B-S'ya istedigi zaman girsin,o herkesin kişisel kararıdır..@TumhepsiBurada Arkadaşımızın da dediği gibi:Eğer siteyi yapan arkadaşımızın iradesi ne kadar güçlü ise o kadar az illgilenmek için elinden gelini yapar ve derslerinde başarılı olur..
Ama iradesine hakim olamayan biri sürekli Bedava-Sitem'e bağlanmış ise bunun kimsede bir suçu yoktur..Hak Veriyorum !
İyi eğlenceler... |
|
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
04.02.2009, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

sewalce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2009, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya şöyle bişi varki bn bsye giriyorum ama derslerimi aksatmıyorm bunun da biraz sınırı olmalı hep internette/bsde olursanız tabii aksar..ama saat sınırlaması olmalıdır veya gerçekten ders çalıştıktan sonra istediğiniz kadar bsye girin ders çalıştığınız,asla derslerinizde gerileme olmaz.bn bsye 1,5 sene önce kayıt olmuştumm ve derslerimde bi gerileme yok hatta ş anda eskisinden daha başarılıyım...suç bsde deil |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-platform
Uzman Üye
|
04.02.2009, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba ..
Bedava-Sitem Ben Eğlenceli Vakit Geçirebileceğimiz Bir Site Olarak
Görüyorum.Bedava-Sitem'in Başında Sabahtan Akşama Kadar Oturanların
Tabii ki de Okul Hayatında Bazı Olumsuz Değişiklikler Olacaktır ..
Ben Burada Bedava-Sitem'i Değil Onunla Yatıp Kalkanları Suçluyorum.
Ve Mesajınızın Gereksiz Olduğunu Düşünüyorum
İyi Çalışmalar ..!______________ Google Pagerank Değerimiz 2 Oldu ||
Sizlerin Sayesinde !!
|
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
04.02.2009, 21:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okuma-hayati yazmış: pit10 yazmış: Planlı yaşamayı bilen insalar için geçerli bir bahane olamaz bu dediğin. Bir gün 24 saat ve bu zamanı sen kendine yetiremiyorsan diecek birşeyim yok. Bu senin şahsi görüşün yine de birşey diyemem.
Bir örnek vermek gerekirse;
Ben performans/dönem ödevlerimi site yaparak veriyorum ve en yüksek puanları alıyorum.
Bence derslerin için başka bahaneler ara
Ne Bahanesi Sen Uyduruyorsun Eskiden Notlarım Süper Di Son Günlerde Derslerimi Aksatdım Htlmkodes e Katılıyorum
Ne demek ne bahanesi..! Eğer sen 24 saat içinde derslerinede zaman ayıramıyorsan bu senin problemindir... Çünkü eminimki binlerce tr.gg li 24 saat boyunca sitteyle uğraşmıyordur.. Mutlaka sosyal aktiviteleri vardır...Tabii derslerinede zaman ayırarak... Arkadaşım eğer sen 24 saat bana yetmiyor hem site hem ders olmuyor diyorsan afedersin ama bir problem var..! ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2009, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: Merhaba,
İyi eğlenceler..
Sonuna Kadar Katılıyorum.. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sewalce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.02.2009, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım galiba 3 mesajdan sonra B-S bağımlısı rütbesi alacağım ve derslerimde aksaklık falan yok.derslere çalışmazsa aksaklık olur B-S yi bahane olarak göstermeyiniz |
|
|
↑
|
|
 |
-

mavikalem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.02.2009, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlköğretim ve Lise öğrencisi burada vakit harcamamalı bir kere zaten yapacağı birşey'de yok html kodu hava durumu bide haber7 koydumu tamam  ______________ http://www.travian.com.tr/?uc=tr1_108231 |
|
|
↑
|
|
 |
-

sewalce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.02.2009, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mavikalem yazmış: İlköğretim ve Lise öğrencisi burada vakit harcamamalı bir kere zaten yapacağı birşey'de yok html kodu hava durumu bide haber7 koydumu tamam
saçma bir düşünce ben ilköğretim öğrencisiyim ve burdan hiç çıkmıyorum bence B-S de yaş sınırı olmamalı |
|
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
|
|