Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.02.2009, 12:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Webmasterbilgi | Banner & Link Takas ( Pagerank 2 )

Webmasterbilgi banner & link takas başlamıştır.

Şartlar ;
- Sitenizin içeriği +18 içerikli olmamalıdır.
- Sitenizin günlük ziyaretçi sayısı en azından 20 olmalıdır.
- Size verilen banner kodunu uygun bir yere yerleştirdikten sonra bize iletişim bölümünden veya bu baslık altından sitenize bannerimizi nereye eklediğiniz dair linkini yani urlsini atınız..
- Banner veya link takas yaptığımız siteler her hafta ziyaret edilip,linkimizin,bannerimizin kaldırıp,kaldırmadığı kontrol edilecektir. Sitesinden linkimizi veya bannerimizi kaldıranlar sitemizden aynı şekilde silinecektir. Ve o siteyle bir daha hiç bir şey gerçekleşmiyecektir. ( toplist,link listesi ) gibi..

Banner'imizin görünümü ;



Banner kodu ;

Kod:
<a href="http://webmasterbilgi.tr.gg" _fcksavedurl="http://webmasterbilgi.tr.gg"><img alt="" src="http://img.webme.com/pic/w/webmasterbilgi/wb.gif" _fcksavedurl="http://img.webme.com/pic/w/webmasterbilgi/wb.gif" /></a></font></font></strong>


Link kodumuz ;

Kod:
</strong><a href="http://webmasterbilgi.tr.gg" _fcksavedurl="http://webmasterbilgi.tr.gg"><font color="#000000"><strong>Webmasterbilgi</strong></font></a><br />
</font>


Link kodumuzda webmasterbilgi yazmasını istemıyorsanız örneğin ; Webmaster bilgi , Webmaster , Webmasterbilgi.tr.gg vb yazmasını ıstıyorsanız kodun ıcınde yazan '' Webmasterbilgi '' yerini değiştirin..

NOT : SİTEMİZİN BANNERİNİ VEYA LİNKİNİ ANA SAYFANIZA EKLERSENİZ BİZDE ANA SAYFAYA EKLERİZ,HERHANGİ BİR BAŞKA SAYFAYA EKLERSENİZ BANNERİNİZ AŞAĞIYA EKLENİR..

Anlayışınız İçin Teşekkürler..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu