Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.02.2009, 21:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Hahamdan Türkiye'ye boykot çağrısı

Hahamdan Türkiye'ye boykot çağrısı
İsrail, düşmanlık nedeniyle halkın Türkiye'den ithal edilen kuru meyve ürünlerini boykot etmesini istedi.

İsrail’de açıklamalarıyla tartışma yaratan Haham Eliyahu, Türkiye’nin Gazze operasyonu sırasında İsrail’e gösterdiği “düşmanlık nedeniyle halkın Türkiye’den ithal edilen kuru meyve ürünlerini boykot etmesini istedi.

Haham Eliyahu, Yedioth tarafından yayınlanan açıklamalarında boykot çağrısının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos toplantısında Cumhurbaşkanı Şimon Peres’e yönelik “düşmanca" ifadelerini ve buna Türk halkının verdiği desteği protesto etmeyi amaçladığını söyledi.
Türkiye’ye yönelik turizm boykotuna ek olarak bir ekonomik boykotun başlatılmasını isteyen haham “Askerlerimiz savaştığı ve devleti savunduğu sıralarda Türkiye, en büyük düşmanlarımızın yanında yer almayı tercih etti ve kuvvetlerimizi tehdit ettiö şeklinde konuştu.
Çok sayıda İsrailli şirketin son dönemde Türkiye’den büyük miktarda kuru meyve ithal ettiği, boykot çağrısının başarılı olması halinde ürünlerini imha etmek zorunda kalacakları kaydedildi.

Arap kökenli İsrail vatandaşları ve Müslüman dünyasına ilişkin tartışmalı açıklamaları ile tanınan hamam, kışkırtıcılık yaptığı gerekçesiyle birkaç defa hakkında soruşturma açıldığı belirtiliyor.

bu haber alıntıdır...
______________
Mesaj10.02.2009, 21:13 (UTC)    
Mesaj konusu: :)

İstanbul nüfusu kadar nüfusu olmayan israil bizi boykot etse ne olur etmese ne olur.Ama biz lafta değil tam manasıyla boykot edersek...
______________
Mesaj10.02.2009, 21:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: :)

vidyolog yazmış:
İstanbul nüfusu kadar nüfusu olmayan israil bizi boykot etse ne olur etmese ne olur.Ama biz lafta değil tam manasıyla boykot edersek...


Katılıyorum...
______________
Web Sitelerim
ArrowGs63.Tr.GgArrowRapkoloji
ArrowEsrarengiz KaranlıKArrowUrfaslan1905ArrowOyun-63
Mesaj10.02.2009, 22:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu arada biz onlara bu malları gönderioruz he vayy be...
pilotlarını eğit konyada sonrada bize laf etsinler boykot etsinler yanlışlar sürüyle...
______________
Site Online Yardım Şuan Kapalı..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu