| Yazar |
Mesaj |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
11.02.2009, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

antispamteam
Uzman Üye
|
11.02.2009, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şahan Gökbakar bir komedyen mi? Saçma sapan hareketler yapan ve kendi uydurduğu bir dilde konuşan bir adam valla ne kadar komik.. Anti-sosyal o Facebook üyeleri değil bence kendisi.. Reklam olsun diye yılların komedyenleriyle kavga eden, kimsenin de bir türlü gerçek anlamda sevemediği bir adam..
kullandığı "abazan" kelimesi izlediğimiz programlarında ve filmlerinde yaptığı edepten uzak esprilerden ta kendisi olduğu ne güzel anlaşılıyor..
Facebook sadece eski arkadaşlarını bulmak amaçlı yapılmamıştır, Facebook bütün insanların birbiriyle iletişim kurmasını sağlayabilen bir hizmettir. Ben Facebook adresine üyeyim Kemalist bir platform oluşturdum ve Antalya'da yaşamama rağmen Türkiye'nin dört bir tarafından binlerce bu düşüncede olan insanları bir arada görme, konuşma, tartışma ve tanıma imkanım oldu..
Anti-sosyallik insanın yaratılışında olan bir şeydir. Zaten Facebook'a üye olunca da sosyal olmazlar. Sosyal bir aktivite değildir. Arkadaş da bulamazlar çünkü arkadaş arayan insanlardan oluşan bir topluluk değil, zaten arkadaşları olan ve onlarla iletişimi rahat sağlayabilmek için üye olmuş insanlardan oluşur. "Antisosyal abazan" tabiriyle azınlık halinde yaşayan sapıkları bahsetmiştir ki üyeler zaten bunun önlemini alacaklarını akıl edebilen kişilerdir..
Antispamteam bu forumdan da, Facebook'tan da, gerçek hayattan da yüzlerce insanın tanıdığı ve sevdiği birisidir. Sevildiğini ve bunun sebebinin "aşırı hümanistlik", yardımseverlik ve güler-yüzlülükten geldiğini bilir.. Ve ben Facebook sistemini ve yapanları canı gönülden kutluyorum.. Mükemmel bir düşünce ve yaratıcılık eseridir..
Son olarak "amele" kelimesi ne bir küfürdür, ne de bir aşağılama sözcüğü..
Amele demek gündelikle çalışan işçi, emekçi demektir.. Yani ekmeğini taştan çıkaran adamlardır.. Hiç uğraşmadan oradan buradan kazananlardan değildir.. İnsandır onlar senden benden özellikle de bu kelimeyi aşağılamak amaçlı kullananlardan daha insandır.
Ve onların fakir olması aşağılanmasını gerektirmez..
Kendini üstün görüp başkalarını her anlamda aşağılayan bir insan tam bir ZAVALLI'dır..
Başka hiçbir şey değil..
Saygılarımla.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

yozgatpc
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2009, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-reklam yazmış:
Yoo ilk filmişnde hatırlarsanız biriyle yaptığı diyologda sen Facebooka üye mizin diyordu adamda hayır üye değilim ama üye olabilirim iyi birşey ise diyordu bunun üzerine recep ivedik gerek yok bende çıkacağım zaten AMELE kAYNIYOR DİYORDU  YANİ HEM Şahan hemde Recep İvedik facebooka karşı |
|
|
↑
|
|
 |
-

sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2009, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
saha gokbakar haklı gercekten! Herkes bunu bilirken inkar etmesi yanliş bnce acikca soylemek en mantiklisi ama sunu belirtmek gerekir ole niyeti olmayanlari ayirmak gerek. Ama kesinlik yanliş diyemeyiz bu gercekten göz göre göre yalan soylemektir.... ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
11.02.2009, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
antispamteam yazmış: Şahan Gökbakar bir komedyen mi? Saçma sapan hareketler yapan ve kendi uydurduğu bir dilde konuşan bir adam valla ne kadar komik.. Anti-sosyal o Facebook üyeleri değil bence kendisi.. Reklam olsun diye yılların komedyenleriyle kavga eden, kimsenin de bir türlü gerçek anlamda sevemediği bir adam..
kullandığı "abazan" kelimesi izlediğimiz programlarında ve filmlerinde yaptığı edepten uzak esprilerden ta kendisi olduğu ne güzel anlaşılıyor..
Facebook sadece eski arkadaşlarını bulmak amaçlı yapılmamıştır, Facebook bütün insanların birbiriyle iletişim kurmasını sağlayabilen bir hizmettir. Ben Facebook adresine üyeyim Kemalist bir platform oluşturdum ve Antalya'da yaşamama rağmen Türkiye'nin dört bir tarafından binlerce bu düşüncede olan insanları bir arada görme, konuşma, tartışma ve tanıma imkanım oldu..
Anti-sosyallik insanın yaratılışında olan bir şeydir. Zaten Facebook'a üye olunca da sosyal olmazlar. Sosyal bir aktivite değildir. Arkadaş da bulamazlar çünkü arkadaş arayan insanlardan oluşan bir topluluk değil, zaten arkadaşları olan ve onlarla iletişimi rahat sağlayabilmek için üye olmuş insanlardan oluşur. "Antisosyal abazan" tabiriyle azınlık halinde yaşayan sapıkları bahsetmiştir ki üyeler zaten bunun önlemini alacaklarını akıl edebilen kişilerdir..
Antispamteam bu forumdan da, Facebook'tan da, gerçek hayattan da yüzlerce insanın tanıdığı ve sevdiği birisidir. Sevildiğini ve bunun sebebinin "aşırı hümanistlik", yardımseverlik ve güler-yüzlülükten geldiğini bilir.. Ve ben Facebook sistemini ve yapanları canı gönülden kutluyorum.. Mükemmel bir düşünce ve yaratıcılık eseridir..
Son olarak "amele" kelimesi ne bir küfürdür, ne de bir aşağılama sözcüğü..
Amele demek gündelikle çalışan işçi, emekçi demektir.. Yani ekmeğini taştan çıkaran adamlardır.. Hiç uğraşmadan oradan buradan kazananlardan değildir.. İnsandır onlar senden benden özellikle de bu kelimeyi aşağılamak amaçlı kullananlardan daha insandır.
Ve onların fakir olması aşağılanmasını gerektirmez..
Kendini üstün görüp başkalarını her anlamda aşağılayan bir insan tam bir ZAVALLI'dır..
Başka hiçbir şey değil..
Saygılarımla..
Kesinlikle Katılıyorum.
Arkadaşlarım Recep İvedik adlı Filmi En Az 10 Defa İzledi Ben 1 Defa Doğru Düzgün İzlemedim Ayrıca İstemedimde.
Yani Bir Aile Bu Filmi Çocuklarıyla Birlikte Rahatsız Olmadan İzleyebiliyorsa O Ailenin Anne,Babasında Sorun Var Demektir
Tabiki Bu Benim Kişisel Görüşümdür.
Katılanda Olabilir Katılmayanda
İyi Eğlenceler...______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.02.2009, 14:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
# Şahan Gökbakar'a katılıyorum dedikleri doğru...
Fakat bende çoğu kişi gibi Facebook'da takılmıyor değilim. Can sıkıntısı işte girip onla bunla tanışma isteği...
Hatta eski kız arkadaşımdan ayrılmama bile neden oldu :/
Siz siz olun ilişkiye başladığınızda sevgilinizinde sizinde varsa öyle sitelerden profilini silin benden tavsiye...______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
|
↑
|
|
 |
|