Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.02.2009, 14:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Erdoğan'ın size mektubu var!

Eğer kapınızda Erdoğan imzalı bir mektup görürseniz sakın şaşırmayın. İmzaya kadar herşey gerçek. İşte o mektup;

AK Parti, "AK Elçiler" aracılığıyla evinizi ziyaret edip hal hatır soracak. Peki bu AK Elçiler in görevi ne? Adı üstünde, Erdoğan Mart ta yapılacak seçimler için bu projyle size elçi göndermiş olacak. İşte o proje ve Erdoğan ın mektubu;

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan ın mektubunun 81 ilde seçim gününe kadar vatandaşlara elden ulaştırılmasının hedeflendiği AK Elçiler Projesi, AK Parti Genel Merkezi Konferans Salonu nda düzenlenen törenle başlatıldı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye nin 29 Martta yeni bir demokrasi sınavından geçeceğini ve 3 bin birimde yerel idarecilerini seçeceğini söyledi.

BAŞBAKAN'IN MEKTUBU

Gençlerin tüm Türkiye de kapı kapı dolaşarak vatandaşlara ulaştıracakları mektupta, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan ın vatandaşlara hitabı yer alıyor.

Mektuba Değerli hemşehrim diye başlayan Erdoğan, AK Parti yi kurdukları andan itibaren Türkiye yi büyütmek, Türkiye nin ulusal ve uluslararası saygınlığını artırmak ve ekonomiyi küresel bir boyuta ulaştırmak için vatandaşların desteği ve teşkilatın yoğun çabasıyla önemli mesafeler kat ettiklerini ifade etti.

Türkiye nin potansiyeline inandıklarını, ülkenin genç, dinamik ve çalışkan nüfusuna güvenliklerini anlatan Erdoğan, mektubunda şu hususlara yer verdi:

Gücümüzü milletten alıyor, milletimize aynı yönde bakıyor, milletimizin vicdanının sesi oluyoruz. Bu ülkenin güzel insanlarının en güzel yaşam standartlarına ziyadesiyle layık olduğunu düşünüyoruz. Demokrasinin ve hizmetin yerelden başlayacağı ilkesinden hareketle, belediyelerimizin imkanlarını artırdık, şehirlerimizi güzelleştirmek için devasa projeleri gerçekleştirdik. Yıllar boyunca hizmet görmemiş sokakları, caddeleri hizmetle tanıştırdık. 6 yıl önce yola çıkarken sahip olduğumuz heyecanı, coşkuyu, enerjiyi ilk günkü gibi muhafaza ediyoruz. Milletimize kazandırdığımız hizmetlere devam etmek, ülkemizi çok daha ileri seviyeye taşımak, şehirlerimizi, ilçelerimizi, belediyelerimizi geleceğe hazırlamak için tam bir azim ve kararlılıkla yolumuzda ilerliyoruz. 29 Mart 2009 seçimlerinde bir kez daha milli irade tecelli edecek ve bu aziz emaneti yüreğimiz gibi taşımaya devam edeceğiz. Türkiye nin kutlu yürüşüşüne olan desteğinizin devam edeceğine, istikrar ve güven içinde kalkınmamızı sürdüreceğimize canı gönülden inanıyorum.

Durmak yok yola devam , durmak yok hizmete devam diyor ve sizi ve ailenizi en kalbi duygularla selamlıyorum.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu