Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj12.02.2009, 16:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Sahadet-Kampanyası | Cennete Gitmek Sizin Elinizde!

Arkadaşlar Son Dönemlerde Artan Saçma Sapan İşte Şu Günahtır. Şunu Yapmalıyız gibi sözler çok artmaktadır. Yüce Kitap Kur-an'ı Kerim'de de yazıldığı üzere şahadet getirmeyen hiç bir müslüman çok sevapkar biri olsa da cennete giremez. çünkü her müslümanın en az 1 kez bunu söylemesi şarttır. fakat çok söylemekte başka şeyler gibi günahlık yoktur. şahadet getirmek dinimizce istenilirse her gün her saat getirilmesi gereken bir Allah' yapılması gerekn ibadettir. biz de sizlere yardımcı sevaplarınıza ortak olmak için bir kampanya düzenledik. bu kampanyada en önemli olan şey her gün şahadet getirmek. tabi mühim durumlarda bu olmaz. site sahipleri veya internet sahibi kişiler ister bannerlemizi sitelerine koyarlar isterlerse de sitemizin adreslerini halkımıza söylerler. biz de size yardımcı olmak için bazı projeler düzenledik. eğer bunları söylersek konudan çıkmış oluruz. ayrıntılı bilgi için sitemize bakabilirsiniz. (sitemizin sayacı beğenilmediğinden değiştirilmiştir.)

Bir de arkadaşlarım kardeşlerim son zamanlarda artan mesajlarımızda görülüyorki içeriğimize bakmadan önyargılı konuşuluyor. bazıları şahadet değil saadet olur diyorlar sanki parti için açılmış bir site. bazıları da böyle parti işlerini sanal ortama yaymayın gibi ifadeler geliyor. lütfen içeriğimizi doğru kontrol ederek ona göre yargı bildirin.

Not:Profil resmimizde bir parti logosu varmış gibi ifadelerde geliyor. hayır biz o resmi türk bayrağını ve islamiyeti daha iyi anlattığı için eklemiş idim. eğer rahatsız olunuyorsa değiştirebilirim.

YORUMLARINIZI BEKLİYOR

Hiç Kimse Çok İyilik Yaptı Diye Cennete Giremez. Mühim Olan Allah'ın en çok istediği Kelime-i Şahadet getirmektir. ne kadar çok şahadet getirmek o kadar cennete yaklaştırır bizi...
Mesaj12.02.2009, 16:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok güzel bir konuya değinmişsin. Başarılar...
Mesaj12.02.2009, 17:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

esrarengizkaranlik yazmış:
Çok güzel bir konuya değinmişsin. Başarılar...
yorumunuz için saolun keşke sizin gibiler de destek olabilse Wink
Mesaj12.02.2009, 18:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Sitemize Dil Seçenekleri Eklenmiştir...
Mesaj13.02.2009, 06:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Sitemizdeki Kampanyaya Katılın Hem Siz Kazanın Hem Biz Hem de Gören Müslümanlar Wink
Mesaj14.02.2009, 07:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni Bir haber Alexada Günden Güne İLerliyoruz!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu