Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj17.02.2009, 21:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Acil Yardım Lütfen...

red tasarımı kullanıyorum. Sayfamın altına slayt gösterisi koymak istiyorum her sayfa değiştiğinde söz konusu slayt gösterisi açılan sayfanın altında yer almalı. sayfa değişse bile slayt gösterisi açılan sayfa altında sabit kalmalı değişmemeli. Bunun için kullanılabilecek bir kod var mı? yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj17.02.2009, 21:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarımın altına atarsan her sayfada çıkar ama sürekli yenilenir yani başa sarar dediğinden imkansız biraz
Mesaj28.02.2009, 17:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın altından ziyade açılan sayfanın hemen altında yer alacak şekilde bir slayt gösterisi veya resim vb şeyler eklemek mümkün değil mi?
Örneğin her sayfamın uzunluğunu bende var olan bir kodla 2000px gibi bir değerle aynı yapmayı düşünüyorum. Yani her bir linke tıklanıp açılan sayfalar eşit uzunlukta olacak şekilde ayarlanacaktır. sayfalarım açıldığında sağ ve sol menüler sayfa uzunluğundan daha uzun olacak. Bir örnekle açıklarsam siteme girip sağ menüde örneğin "ERGENEKON DESTANI" isimli sayfaya tıkladığımda açılan sayfanın uzunluğu sağ ve sol menülerin uzunluğundan daha kısa olacaktır. sağ ve sol menüler ile sayfa altında kalan kısıma ise her sayfa değişikliğinde aynı kalacak şekilde slayt gösterisi resim yada vb şeyler ekleyebilir miyim?
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu