Yazar |
Mesaj |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
18.02.2009, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bin903 yazmış: Cevdetprizrenli den (ç)alıntı yaptığın şeyler var 10 üzerinden 4
Cevdetprizrenliden tek Webmaster için sevilen başlıkları aldım...Sırf onun için puan kırıyorsanız kaldırırım...  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.02.2009, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 Bende 10/7 verıyorum[/b] ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
18.02.2009, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalprestij yazmış:  Bende 10/7 verıyorum[/b]
Teşekkürler...
Evet Yorumlara Devam....  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

turkplanet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.02.2009, 13:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/8 veriyorum daha güzel olabilirdi ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
18.02.2009, 14:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkplanet yazmış: 10/8 veriyorum daha güzel olabilirdi
Teşekkür ederım...Eğer eksik yönelrimizide söylersenız bır caresine bakarız...  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

best-of-world-05
Aktif Üye
|
18.02.2009, 14:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10 üzerinden 8.5 veriyorum anasayfanın içeriği biraz kötü sırf ondan kırdım.. |
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
18.02.2009, 14:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
best-of-world-05 yazmış: 10 üzerinden 8.5 veriyorum anasayfanın içeriği biraz kötü sırf ondan kırdım.. |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
18.02.2009, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-cafe yazmış: bin903 yazmış: Cevdetprizrenli den (ç)alıntı yaptığın şeyler var 10 üzerinden 4
Cevdetprizrenliden tek Webmaster için sevilen başlıkları aldım...Sırf onun için puan kırıyorsanız kaldırırım...
neden kaldıracakmışsın  bir iki kendini bilmezin ağzının payını almamış kişilerin mesajları için asla bunu yapma o kendi ayıbı çalmakmış daha geçen ayrılıyorum diyip comlu site açacağım diyip bugün başka bir k.adı ile yazan kendini bilmez biri için böyle birşey yapma ayrıca o da cevdet arkadaşın sitesine bağlanılıyor tıklanınca ona cevdet arkadaş istemedikçe kaldırma yetkisi yok bunlara ldırma bunlar arkalarına bir iki kişiyi alıp forumda siyaset yapmak isteyenler topluluğuı kime güvendiklerin i de kimlerden medet unmduklarını da biliyorum ispatlarım bile var HMENDE BELGELİ abu tür seviyesiz mesajlar ile insanların mutluluğuı ile oynama @bin903
----------------------------
Mini cafe tasarım güzel ama içerik geliştirilmeli diye düşünüyorum  10 üzerinden 8.5  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
18.02.2009, 14:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederım sayın Sanal-Reklam...  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

ultraslannn-gs
Uzman Üye
|
18.02.2009, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10 üzerinden 5 pek beğenmedim..Daha doğrusu sana yakıştırmadım..  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
18.02.2009, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ultraslannn-gs yazmış: 10 üzerinden 5 pek beğenmedim..Daha doğrusu sana yakıştırmadım.. |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
18.02.2009, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-cafe yazmış: ultraslannn-gs yazmış: 10 üzerinden 5 pek beğenmedim..Daha doğrusu sana yakıştırmadım..
sen kaşınıyorsun ha  tasarımın iyi sorun yapam en az 2 ay kullan onu  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
↑
|
|
 |
-

ve-angel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.02.2009, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok hoş bir tasarım olmuş, küçük bir öneri : saat ve tarih yazan yerde mini cafe menü olsa , yani menün oradan başlasa daha güzel olur, emeğine sağlık ______________ <center>
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
18.02.2009, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ve-angel yazmış: çok hoş bir tasarım olmuş, küçük bir öneri : saat ve tarih yazan yerde mini cafe menü olsa , yani menün oradan başlasa daha güzel olur, emeğine sağlık
TEŞEKKÜRLER VE-ANGEL...  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

bs-ailesi
Acemi Üye
|
18.02.2009, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: |