selam arkadaşlar.sitemde bulunan e-mail adresimi ziyaretçilerin tıklayarak bana mesaj gönderme sorunu yaşıyorum bu önceden sorunsuz çalışıyordu fakat şimdi şöyle diyor.Var sayılan posta işlemcisi düzgün bir şekilde yüklenmediğinden bu işlem gerçekleştirilemiyor .sanırım ben bir ara karıştımıştım ama şimdi nasıl yapacağımı bilmiyorum .şimdiden teşekkürler.
selam arkadaşlar.sitemde bulunan e-mail adresimi ziyaretçilerin tıklayarak bana mesaj gönderme sorunu yaşıyorum bu önceden sorunsuz çalışıyordu fakat şimdi şöyle diyor.Var sayılan posta işlemcisi düzgün bir şekilde yüklenmediğinden bu işlem gerçekleştirilemiyor .sanırım ben bir ara karıştımıştım ama şimdi nasıl yapacağımı bilmiyorum .şimdiden teşekkürler.
böyle bişey yapmanıza gerek yok,sitenızın iletişim bölümünden ziyaretçiler size mesajlarını ulaştırabilirler....
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.