Forum'da ara:
Ara



sizce galatasaray tur atlarmı?
Evet
  75%
[ 3 ]
Hayır
  25%
[ 1 ]
Toplam Oylar : 4

Yazar Mesaj
Mesaj25.02.2009, 19:28 (UTC)    
Mesaj konusu: hep beraber omuz omuza Ali Sami Yen'deyiz



Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, FC Bordeaux ile yapacağı UEFA Kupası rövanş karşılaşması hazırlık çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı ve ilk on beş dakikası yalnızca basına açık tek antrenmanla tamamladı.

Teknik ekibimiz Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Nezih Ali Boloğlu ve Utku Yörükoğlu yönetiminde, saat 18.00’den itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde maç kadrosundaki oyuncular taktik bir çalışma yaparken diğer oyuncular antrenör Utku Yörükoğlu yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdiler.

Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular akşam yemeği için merkez binaya geçtiler.

FC Bordeaux ile yapacağı UEFA Kupası rövanş karşılaşması hazırlık çalışmalarını bu son antrenmanla tamamlayarak Metin Oktay Tesisleri’nde kampa giren Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Konyaspor karşılaşması hazırlıklarına 27 Şubat 2009 Cuma günü saat 11.00’de yapacağı basına ve taraftara kapalı tek antrenmanla başlayacak.


GALATASARAY RESMİ İNTERNET SİTESİN'DEN YEPYENİ BİR UYGULAMA

Üyelerimize Özel E-Bülten Hizmeti Başladı!


Resmi sitemiz Galatasaray.org üyelerine bir ayrıcalık daha: E-Bülten... Sitemize üye olan ve üye olurken "GSK'dan Düzenli Haber Bülteni Almak İster misiniz?" kutucuğunu işaretleyen tüm taraftarlarımız, bu haftadan itibaren sadece üyelerimize özel E-Bülten ile artık Cimbom'un gündemini çok daha yakından takip edebilecekler!

Galatasaray ile ilgili sıcak gelişmeleri e-posta'nıza tamamen ücretsiz olarak taşıyan E-Bülten'de, tüm branşlardan maçlarımızla ilgili son bilgiler, kulübümüzle ilgili en taze haberler ve sitemizde yer alan üyelerimize özel video'ların tanıtımına zahmetsizce ulaşabileceksiniz!


Önemli hatırlatma: Galatasaray.org üyelik sistemi 5 Şubat 2009 tarihi itibariyle başlamıştır. Bu tarihten önce, eski sisteme kayıt olan taraftarlarımızın kullanıcı adları ve şifreleri geçersizdir. Dolayısıyla üye formunu tekrar doldurarak üyeliklerini yenilemeleri gerekmektedir.

ALINTIDIR....
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu