Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.02.2009, 15:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylaşım güzel tbkler Wink emege saygı Wink
Mesaj05.02.2009, 20:32 (UTC)    
Mesaj konusu: “İstanbulkart”ı ilk kez Başbakan Erdoğan

“İstanbulkart”ı ilk kez Başbakan Erdoğan kullandı

Şişhane-Taksim ve 4. Levent-Maslak Oto Sanayi Metro Hatları’nın açılışını yapan Başbakan Erdoğan ve Başkan Topbaş, metroya BELBİM’in yeni hizmeti ‘İstanbulkart’ ile bindi. BELBİM Genel Müdürü Ahmet Kazokoğlu, ulaşımda ve günlük hayatta büyük kolaylık sağlayacak temassız akıllı kartı çok yakında devreye alacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Şirketlerinden BELBİM A.Ş., ulaşımda AKBİL ile eş zamanlı olarak kullanılacak ve otopark, taksi, dolmuş, sinema, tiyatro ücreti ödenebilecek ‘İstanbulkart’ı hizmete almaya hazırlanıyor. Çok yakında kullanılmaya başlayacak ‘İstanbulkart’ı ilk olarak Şişhane-Taksim ve 4. Levent-Maslak Oto Sanayi Metro Hatları’nın açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başkan Kadir Topbaş kullandı.

BELBİM Genel Müdürü Ahmet Kazokoğlu, açılışın ardından Şişhane İstasyonu’ndan metroya binen Başbakan Erdoğan’a yeni elektronik kartı tanıtarak takdim etti. Erdoğan ve Topbaş metroya ‘İstanbulkart’ı kullanarak bindiler. Genel Müdür Kazokoğlu, vatandaşların günlük hayatını oldukça kolaylaştıracak İstanbulkart’ı çok kısa zamanda İstanbulluların hizmetine sunacaklarını söyledi.

Yüksek güvenlikli, temassız akıllı kart olan ‘İstanbulkart’ bilet ya da jeton yerine AKBİL ile eş zamanlı olarak kullanılacak. Şu an Büyükşehir Belediyesi’nin Şirketlerinden İSPARK’ın kat otoparklarında kullanılan yeni elektronik kart, ‘temassız akıllı kart’ olarak da tanımlanıyor. Bu kartla vatandaşlar elektronik bilet, otopark, sosyal doku ve sosyal ve kültür hizmetlerinden daha nitelikli faydalanabilecek. Projenin ilk adımı ‘Elektronik Ücret Toplama Sistemi’ni kartlı yapıya dönüştürmek olacak. Kartla ayrıca taksi, dolmuş, sinema, tiyatro ücreti de ödenebilecek.

‘İstanbulkart’ın sağlayacağı faydalar;

–Kartın temassız çalışma özelliği, kullanım kolaylığı sağlar.
–Yolcu kartını cüzdanda taşıyabilir ve kullanabilir.
–Yüksek güvenlik; sistemin kopyalama ve ataklara karşı direnci artar.
–Yüksek bellek kapasitesi; çoklu uygulama ve genişletilebilir yapı sağlar.
–Çoklu uygulama desteği sağlar. Yani aynı kart farklı amaçlar için kullanılabilir. (Elektronik bilet, otopark, taksi-dolmuş ücreti ödeme, sinema-tiyatro girişleri, personel devam kontrol sistemleri, sosyal amaçlı belediyecilik hizmetleri, gıda ve hizmet dağıtımı gibi…)
–Uluslararası standartlara uyum.
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGindirim kodu - discount code
Mesaj27.02.2009, 10:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

S.a Guzel Paylaşim İcin Tşk Ederim Kardeşim
______________
Mesaj18.03.2009, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çanakkale savaşı; tarihin kaderini değiştiren, Türk’ün şan ve şerefini yücelten, vatana sevgi duygusunu geliştiren, İman gücünü bayraklaştıran ve orada savaşanları kahramanlaştıran görkemli bir destandır. Bu destanı yazanlar da Şehit ve Gazilerimizdir. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere; Şehitlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan Gazilerimize de sağlık ve afiyetler diler, Şehit ailelerimize, Gazilerimize ve Şehit Dul yetimlerine gereken saygının gösterilmesini temenni ederim.

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun.
Mesaj31.05.2009, 11:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

ŞAMPİYON YİNE İSTANBUL'DAN BU KEZDE BEŞİKTAŞ!!!

Yıllar süren hasret sona erdi. Beşiktaş 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. En son 100. Yılını kutladığı 2003'te şampiyon olan ve o günden beri bu onura hasret kalan Kara Kartal 34 maçlık zorlu maraton sonunda en yankı rakipleri Sivasspor ile Trabzonspor'un yanı sıra ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'yi de geride bıraktı. Bu sezon Türkiye Kupası'nı da müzesine götüren siyah beyazlı ekip, yılı iki kupayla tamamlayarak tam 19 yıl aradan sonra duble yapma başarısı gösterdi.
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGindirim kodu - discount code
Mesaj26.06.2011, 09:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Siteye Bakmanızı Tavsiye Ederim
ilkevavm.tr.gg
Mesaj23.04.2012, 09:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım için teşşekürler.
Mesaj07.02.2015, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Başarılar!:. Güzel paylaşım :D

Başarılar!:. Güzel paylaşım Very Happy
Mesaj27.05.2019, 17:42 (UTC)    
Mesaj konusu: çok iyi

çok iyi..
Mesaj28.05.2019, 07:41 (UTC)    
Mesaj konusu: cevap

mükemmel
Mesaj18.05.2021, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tüm bilgiler ve çok sayıda faydalı paylaşım için teşekkürler! gerçekten iyi bir araştırma ve bilgilendirici gönderilerdi.
______________
spor ve eğlence ile ilgili olan web sitemi ziyaret edebilirsiniz
https://www.paribahis.com/
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu