Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.03.2009, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu: İSLAM'A VE PEYGAMBERE HAKARET

İslam'a ve Peygamber'e ağır hakaretler
Belçika Vlaams Belang partisinin önde gelenlerinden Filip Dewinter, "Hazreti Muhammed bugün yaşasaydı kendisini terörist ilan ederdim" diyor. Dewinter'in kitabında, "İslam, Avrupa'ya sokulmak istenen Truva atıdır. İslam zehirdir. Camilerin Avrupa'da yeri yoktur" ifadeleri yer alıyor



Belçika'da aşırı sağcı Vlaams Belang partisinin önde gelen isimlerinden Filip Dewinter, yeni kitabı "Inch' Allah"ın tanıtımında İslam dinine hakaret etti.

"Hazreti Muhammed bugün yaşasaydı kendisini terörist ilan ederdim" diyen Dewinter, kitabının İslam hakkında bilinmeyen gerçekleri içerdiğini iddia etti. Avrupa'nın İslamlaşmasını saatli bombaya benzeten Dewinter, kitabında, göç ve İslamlaşmayla Avrupa'nın içine Truva atının sokulduğunu iddia etti. İslamiyet'in uzun vadede etkisini gösterecek olan bir zehire de benzeten aşırı sağcı Dewinter, Avrupa'nın, tarihinde görülmemiş bir islam istilasına maruz bırakıldığını yazdı.

"Ilımlı İslam bir hayaldir" diyen Dewinter, Müslümanların çoğunluğunun radikal olmadığını bildiğini ancak bu çoğunluğun idari mekanizmalarda bulunmadığını, İslam idarecilerinin de azınlık olmalarına rağmen söz sahibi olduklarını, bunun da en büyük tehlike olduğunu söylüyor.

Endülüs'te Arapların ve Viyana'da da Osmanlıların durdurulmasını büyük başarı olarak nitelendiren Dewinter, şimdi yeniden topluca bu istilaya dur demenin gerektiğini savundu. "Çokkültürlülüğe son vermeliyiz" diyen Dewinter, Avrupa'nın lider olma hayalinin İslamlaşmayla birlikte sona ereceğini iddia ederken, Avrupa'nın kiliseler ve katedraller kıtası olduğunu, cami ve minarelerin de bu kıtada yeri olmadığını yazdı. (CİHAN)


WWW.HABERVAKTİM.COM
Mesaj02.03.2009, 15:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

BU ADAMI FAZLA YAŞATMAZLAR Mr. Green
______________
Mesaj02.03.2009, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

darksheytan yazmış:
BU ADAMI FAZLA YAŞATMAZLAR Mr. Green


Arkadaşa Katılıyorum.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu