Yazar |
Mesaj |
-

nmicngames
Aktif Üye
|
02.03.2009, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Neden Takas Ediyosunuzki Kendi Emeğinizle Bir Site Yapın.O Siteden Daha Güzelini Yaparsınız B elki.O Kadar CSS TASARIMI VEREN siteler var.
Emeksiz Neyin Tadı Çıkatki...
Tavsiyem Kendi Sitenizi Kendiniz Kurun Ve Yükseltin. |
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
02.03.2009, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tmm siz beğenmeyin ama bu cevap yazanlar 2 ay sonra tekrar isteyecekler çünkü harika yapacağım tamam takas yapmıyorum bu katılıyorum diye cevap yazanlar görür sonra göreceksiniz sakın bana ver diye cevap yazmayın 2 ay sonra hepiniz göreceksiniz ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
 |
-

nmicngames
Aktif Üye
|
02.03.2009, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: tmm siz beğenmeyin ama bu cevap yazanlar 2 ay sonra tekrar isteyecekler çünkü harika yapacağım tamam takas yapmıyorum bu katılıyorum diye cevap yazanlar görür sonra göreceksiniz sakın bana ver diye cevap yazmayın 2 ay sonra hepiniz göreceksiniz
Arkadaşım Emeksiz HiçBir Şeyin Tadı Olmaz.İstersen Dünyaını En İyi Sitesini Yap Yinede İstemem Çünkü Kendin Yapmadıktan Sonra Her Şey Yalan...Bunu Bil.
+ Senin Sitene Kimse Kalmadı.Emin Ol Bs Kullanıcıları Uğraşsa Senin Matematickim OyunCity Daha Güzel Site Yaparlar....
Başarılar Dilerim. |
|
↑
|
|
 |
-

turksearch
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.03.2009, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: tmm siz beğenmeyin ama bu cevap yazanlar 2 ay sonra tekrar isteyecekler çünkü harika yapacağım tamam takas yapmıyorum bu katılıyorum diye cevap yazanlar görür sonra göreceksiniz sakın bana ver diye cevap yazmayın 2 ay sonra hepiniz göreceksiniz
emin ol 2 ay sonra turksearch senin sitenin 10 katı da güzeli olur ok ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

oyunst
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.03.2009, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2 Ay Sonra Bakacağım  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
02.03.2009, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nmicngames yazmış:
Arkadaşım Emeksiz HiçBir Şeyin Tadı Olmaz.İstersen Dünyaını En İyi Sitesini Yap Yinede İstemem Çünkü Kendin Yapmadıktan Sonra Her Şey Yalan...Bunu Bil.
+ Senin Sitene Kimse Kalmadı.Emin Ol Bs Kullanıcıları Uğraşsa Senin Matematickim OyunCity Daha Güzel Site Yaparlar....
Başarılar Dilerim. sana bişey diyen varmı ne karışıyon ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
 |
-

oyun-cty
Acemi Üye
|
03.03.2009, 12:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence bişe etmez çünkü heşreyi çok basit yapa bilene göre ben yapama o ayrı  |
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
03.03.2009, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaaa sanane yaa defol git sana ne oluyo vermiyom dedim tarih al tam 2 ay sonra gel ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
 |
|