Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.03.2009, 17:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Günün En İlginç Haberi

Günün ilginç haberi Giresun'dan
Giresun'un Görele ilçesinde Mustafa Keçe isimli şahıs, eve girince mutfak tüpündeki sızıntıyı farketti. Ancak sızıntıdan emin olmak isteyip de çakmağı çakınca..
Mesaj02.03.2009, 17:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

... nın devamı;
evle birlikte öbür dünyaya ebedi bir göç düzenledi Very Happy Very Happy Very Happy
______________
B-S Forumu çoluk çocuk yeridir. +18 girmesin, veletlerle munakaşa ettiğiniz için pişman olursunuz(bizzat yaşadım).
MizahCini Günceldir, Bs Forumuyla alakası yoktur.
Mesaj02.03.2009, 17:36 (UTC)    
Mesaj konusu: 1 tane daha

İşte günün en ilginç haberi...
Milas'ta yangın söndürme helikopteri balık üretimi yapılan havuzdan su alırken balıkları da beraberinde götürüp ormana bıraktı.


Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan yangına müdahale eden yangın söndürme helikopteri balık üretimi yapılan havuzdan 2 defa su aldı. Havuzun sahibi helikopterin su ile birlikte balıkları da alarak yanan bölgeye bıraktığını iddia ederek Milas kaymakamından zararının karşılanmasını istedi.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Koru köyünde çıkan tarım arazisi yangınına müdahale eden yangın söndürme helikopteri, suyu bitince Baharlı köyünde balık üretimi yapan Mehmet Kara'ya ait balık havuzundan 2 defa su aldı. Helikopter üçüncü defa su almaya geldiğinde ise havuzun
çevresinde bekleyen balık üreticisinin babası Eyüp Kara'nın uyarıları doğrultusunda su almadan bölgeden ayrıldı.

SUYLA BİRLİKTE BALIKLARI DA ALDI

Baharlı köyünde yaklaşık 2.5 yıl önce balık üretimi yapmaya başlayan Mehmet Kara, AA muhabirine, içinde 40 bin adet balık bulunan havuzdan yangın söndürme helikopterinin 2 defa su aldığını belirterek, "Yaklaşık olarak 40 bin balığın bulunduğu havuzdan helikopter iki kez su aldı.
Suyla birlikte balıklarım da gitti. Zararımın karşılanmasını istiyorum" dedi.
Olayı görerek helikopter pilotlarını uyardığını anlatan balık üreticisinin babası Eyüp Kara, "Ben pilota burada balıkların bulunduğunu işaret ederek inmemesini söyledim. Fakat beni dinlemedi.

Helikopter buraya dört defa geldi iki defa bizim balıklarımızın bulunduğu havuzdan su aldı. Helikopter havuza iniş yaptığında pervanenin rüzgarı havuza dalga yaptı. Helikopter gittikten sonra havuzun üzerinde balık kalmadı. Havuzda bulunan balıklarımızın tamamı dibe çöktü. Diğer havuzlarımızda bulunan balıklarımızda stres yaparak yüzeye çıkmıyorlar" iddiasında bulundu.

KAYMAKAMDAN ZARARININ KARŞILANMASINI İSTEDİ

Havuzundaki balıklarının helikopter tarafından bambuya alınması nedeniyle zarara uğradığını iddia eden balık üreticisi Mehmet Kara, olayın ardından Milas İlçe Tarım Müdürlüğünden gelen bir ekibin tuttuğu raporla Milas Kaymakamı Bahattin Atçı'yı makamında ziyaret ederek, olayı anlattı ve raporun yetersiz kaldığını iddia ederek, zararının karşılanmasını istedi.
Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, AA muhabirine yaşanan olayın üzücü olduğuna işaret ederek, "Balık üreticimizin zararı neyse karşılanacak.
Yaşanılan olay oldukça ilginç" dedi.

Mehmet Kara'ya, görüştüğü Milas Orman İşletme Müdürü Ayhan Bayrak da zararının karşılanacağı sözünü vererek, "Yaşanılan olaydan sonra bize müracaat eden balık üreticisi Mehmet Kara'nın balık çiftliğinde bir miktar maddi zarar meydana geldiğini öğrendik. Bu zarar, yapılacak olan incelemelerden sonra karşılanacak." diye konuştu.

Yanan bölgeye su ile birlikte bırakılan balıkları ise yangının söndürülmesinden sonra, bölgede göçebe olarak yaşayan vatandaşların toplayarak yediği öğrenildi.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu