Arkadaşlar ben siteden bir css tasarım seçtim kendime göre üstteki yazıları düzelttim yeni sayfa açıyorum anasayfaya birşeyler yazıyorum ama yine hiçbirşey görünmüyor sayfalara gidiyor tıklanabiliyor ama altta hiçbirşey yazmıyormuuş gibi görünüyor ve en büyük sorunlardan birisi de yan menü yok ?? Lütfen yardım edin lütfen..
Arakadaşlar lütfen yardım edin cevapsız bırakmayın.Tasarım dediğim tasarımlar konusunda 27.sayfada böyle üstte sağda solda ev resimleri var ortada your-site.com mu ne yazıyor işte o tasarımla ilgili size dediğim
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.