Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.03.2009, 19:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Bayanlara özel.....

Sanal Sevgili


internet üzerinde yürüyen ilişkilerin en başında güvensizlik gelir. insan karşınsındakinin tam olarak doğru söylediğinden emin olmayabilir. Ama küçük ayrıntılardan söylediklerinin doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.

-ilk kontrolü size yazdığı mesajla profili arasındaki tutarlılığı kontrol ederek yapabilirsiniz. örneğin profilinde mesleği doktor görünen biri size bankacıyım derse baştan eleyin onu zaten.

-Size attığı mesajın 10 kadına birden gönderilmiş bir mesajmı yoksa size özel göndermeler içeren bir mesaj mı olduğuna dikkat edin. Size özel bir mesaj olması iyiye işarettir.

-Araştırmalar gösteriyor ki erkekler profilinde ki fiziksel özellikleri bölümünü biraz Abartma eğilimindedir. örneğin yolladığı fotoğraf 3 yıl önce çekilmiş, en hoş ve işin kötüsü tek hoş gözüktükleri fotoğraf olabilir. Dolayısıyla mesajlaşmalarınız da fiziksel özellikleri hakkında soru sormaktan çekinmeyin, en azından fotoğrafa benzeyip benzemediğini sorun.

-Eğer yeterince ilgili ve yine yeterince çekiciyse onu ciddi olarak düşünmeye başlayabilirsiniz. Ama yinede akla gelmeyecek detayları yakalayarak hayal kırıklığını engelleyebilirsiniz.

-Ne kadar ince eleyip sık dokursanız da hayal kırıklığına uğrarsınız.

-Tabi ki ortada bir risk var; her zaman vardır zaten. Ama beklentiniz ne kadar düşük olursa hayal kırıklığı da o kadar az olur. Ayrıca buluşmanın sonucu olumsuz olursa canınızı fazla sıkmayın. internette ondan yüzbinlerce var.!

Arrow bayanlar icin bir iki taktik Razz
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu