Yazar |
Mesaj |
-

yesilcatak
Aktif Üye
|
24.02.2009, 23:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buraya öyle bır baslık acmışsınızkı merak eden herkes sitenize giriyor.çoğuda zaten kendı kliklerınız..biraz gercekçi olmak lazım..... |
|
↑
|
|
 |
-

radyoyasak
Aktif Üye
|
24.02.2009, 23:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yesilcatak yazmış: buraya öyle bır baslık acmışsınızkı merak eden herkes sitenize giriyor.çoğuda zaten kendı kliklerınız..biraz gercekçi olmak lazım.....
Bedava-Sitemden GirenLeri BiLiyoruz Benimde iŞim Gücüm Yok Klik Yapacak HaLim Yok + KLik Bana BirŞey Kazandırmaz Onuda AnLamış DeğiLim |
|
↑
|
|
 |
-

radyoyasak
Aktif Üye
|
24.02.2009, 23:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizliilimler yazmış: Hit makinesiz, iframesiz, günde 8500, toplamda 1 miyon 268 bin 345 kişi (Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 2.5'i) de yanılıyor olamaz  Sitende başarılar...
BaşarıLarınızın Devamını DiLerim Bizim YüksekLerde Gözümüz Yok Az OLsun Öz OLsun Bize Yeter |
|
↑
|
|
 |
-

grandoyun
Acemi Üye
|
25.02.2009, 00:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
radyoyasak yazmış: grandoyun yazmış: radyoyasak yazmış: Bak BöLe Bir Sayfa Çıkıyor
... ExpLorer 6 Ve Üstü + OLarak 1204 x 768 PixseLde Sitede Verim aLabiLirsiniz Sitemiz Diğer BrowserLar iLe Optimize EdiLmemiştir... Radyo YaSaK Yönetimi.
www.radyoyasak.tr.gg/ - 4k - Önbellek - Benzer sayfalar
Ama Link Yok Kapiş
Link var. Alt Tire ( _ ) Şeklinde. Kapiş
Onu Buraya KopyaLadığım iÇin Çıktı GoogLe'da Yok Kapiş
Burda değil Google'nin kendi sayfasında var alt tire ve gayet güzel giriyor.
Yalan yalanı doğurur diyecem ama günahını almakda istemiyorum, belki bi bildiğin vardır diye, o yüzden kapatıyorum konuyu  by |
|
↑
|
|
 |
-

radyoyasak
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

radyoyasak
Aktif Üye
|
25.02.2009, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YorumLarınızı BekLiyoruz...! |
|
↑
|
|
 |
-

radyoyasak
Aktif Üye
|
25.02.2009, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
AnLaşıLan Sitemizi Kimse Beğenmemiş Yorum GeLmediğine Göre  |
|
↑
|
|
 |
-

trakya-games
Aktif Üye
|
25.02.2009, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence kendi hitin değil büyük bir ihtimalle hitcanavarı falan.çünkü yeni açmışsın siteyi o kdr kişi nasıl hmn tanıyacak ? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

radyoyasak
Aktif Üye
|
25.02.2009, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trakya-games yazmış: bence kendi hitin değil büyük bir ihtimalle hitcanavarı falan.çünkü yeni açmışsın siteyi o kdr kişi nasıl hmn tanıyacak ?
Sitenin Bana AçıLış Tarihini SöLermisin ??
+ Gördüğün Gibi Oyun Veya Kod Sitesi DeğiL Radyo Sitesi Ve Şuan 92 Sitede RekLamımız Var Bu Sayı OLması Az BiLe |
|
↑
|
|
 |
-

trakya-games
Aktif Üye
|
25.02.2009, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
radyoyasak yazmış: trakya-games yazmış: bence kendi hitin değil büyük bir ihtimalle hitcanavarı falan.çünkü yeni açmışsın siteyi o kdr kişi nasıl hmn tanıyacak ?
Sitenin Bana AçıLış Tarihini SöLermisin ??
+ Gördüğün Gibi Oyun Veya Kod Sitesi DeğiL Radyo Sitesi Ve Şuan 92 Sitede RekLamımız Var Bu Sayı OLması Az BiLe
Site ocakta açılmış daha 1.5 ay olmuş. %99.99 hitcanavarı . ayrıca nerde 92 site ? 15-20 tane toplist war bşkada yok. bırak bu ayakları kardeş. daha pr 0 bile değil ne anlatıon sen bana ? benim www.trakyafb.tr.gg 7 ay önce açtım şuana kadar en fazla 300 oldu. seninki nasıl bu kdr oluo? HİTCANAVARI işte ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

radyoyasak
Aktif Üye
|
25.02.2009, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizliilimler yazmış: Hit makinesiz, iframesiz, günde 8500, toplamda 1 miyon 268 bin 345 kişi (Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 2.5'i) de yanılıyor olamaz  Sitende başarılar...
Kardeş Bu Siteye Kaç Kişi Girmiş ?? Görüyonmu Yani Eğer Senin Sitene Şimdiye Kadar 300 Kişi Girmediyse O Senin Sorunun Dün Bu Siteyede 8500 Girmiş Emektir Bu Ben 1 AyLık Sitenin 2000 Ziyaretçiyi Geçtiğini Gördüm İnanmak Ve İnanmamak Senin ELinde Kimseyi ZorLamayız Bize İnanın Diye |
|
↑
|
|
 |
-

radyoyasak
Aktif Üye
|
25.02.2009, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bugünde 300 Ziyaretçi Ve 1000 Hit'sin Üzerine Çıktık Promosyon BöLümünü iNceLeyiniz... |
|
↑
|
|
 |
-

devrekalparslankoyu
Acemi Üye
|
03.04.2009, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: http://www.devrekalparslankoyu.tr.gg |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bilisimerkez
Acemi Üye
|
04.04.2009, 09:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel siteniz kafat size tavsiyem sitenezie bu kadar ağır içerik koymayın.ve birde siteniz gerçekten çok karışık css'ye geçmenizi tavsiye ederim. |
|
↑
|
|
 |
|