Yazar |
Mesaj |
-

hyperend
Uzman Üye
|
13.04.2009, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: Css Tasarımınızı Sitenize Uygulamak[Videolu)7 |
|
|
Siteniz için bir css tasarım buldunuz ve bnları kodlara ayırdınız veya ayrılmış şekilde buldunuz bunu nasıl siteme uygularım derseniz buyrun ben size video çektim...
Tıklayınız İndirmek İçin
rar şifresi: hyperend.tr.gg
Anlatım vs. tamamen bana aittir.Derslerin devamı için sitemi takib edebilirsiniz... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
13.04.2009, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu arada video boyutu sadece 7 mb dır.Öğrenmek istiyorsanız indirin.Video sitelerinde paylaşmadım görüntü kalitesi yüksek değil.Bu arada video bazı resimlerin kalitesi düşük video pro. kaynaklnıyor.Tasarımlarda sorun yoktur.İyi günler.. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

capkin-power
Aktif Üye
|
13.04.2009, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: güzel paylasım tşkler |
|
|
güzel paylasım tşkler <p><a href="http://www.capkin-power.tr.gg">tr.gg</a> <a href="http://www.capkin-power.tr.gg">bedava-sitem</a> <a href="http://www.capkin-power.tr.gg">bedava-sitem html</a></p> |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
13.04.2009, 12:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bişey değil.. yeterki öğrenin.. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
13.04.2009, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler , başarılarının devamını bekliyoruz |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
13.04.2009, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yakında takıldıgınız her konuya açıkla getireceğim.Özellikle tasarım kodları ayırma konusunda.Ayrıca
video süresi 21 dakika 44 saniyedir.. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

dersadasiyayinlari
Aktif Üye
Konum: TÜRKİYE/SAMSUN/LADİK/AKTAŞ KÖYÜ||||SORUNUN VARSA Ö.M AT ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM
|
13.04.2009, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend arkadaşım üstteki değişen yazıların kodunu verir misin?lütfen ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
13.04.2009, 12:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tam anlamadım biraz acarmısınız? ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
13.04.2009, 12:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siz en büyük adresi herşeyin onu diyorsunuz tama sitemde bulabilirsiniz... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

dersadasiyayinlari
Aktif Üye
Konum: TÜRKİYE/SAMSUN/LADİK/AKTAŞ KÖYÜ||||SORUNUN VARSA Ö.M AT ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM
|
13.04.2009, 13:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: tam anlamadım biraz acarmısınız?
YA HANİ ORDA DEĞİŞİYOYA ONUN KODUNU YANİ HERŞEY DEN SONRA BİŞİ GELİTO SONRA BAŞKA BİŞİ ONUN KODUNU ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
13.04.2009, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam en kısa zamanda paylaşırım... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
13.04.2009, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|