Yazar |
Mesaj |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
17.04.2009, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.fenerlininsitesi.tr.gg______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
 |
-

videoser
Acemi Üye
|
17.04.2009, 21:57 (UTC) Mesaj konusu: bende varım teşekürler |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
18.04.2009, 12:34 (UTC) Mesaj konusu: Re: cevap |
|
|
lütfen tek site veriniz..bu yüzden sadece kerars.tr.gg yi aldım.ama istersen öbür siten ile değiştirebilirim...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

odev-arsivleri
Uzman Üye
|
18.04.2009, 12:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
18.04.2009, 12:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10 site alacaktım ama yoğun istek üzerine 15'e çıkardık...şu an 12 site dolu.son 3 site...çabuk yetişin ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
18.04.2009, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardon.mesaj yazarken odev-arsivleri mesaj yazmış.onuda aldım.son iki kişi ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kaliteli-bilgi
Aktif Üye
|
18.04.2009, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

manolyaspor
Aktif Üye
|
18.04.2009, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kim seççeksin  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

rapkoloji
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm
|
18.04.2009, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
18.04.2009, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ve katılım tamamlandı...lütfen bundan sonra katılım için mesaj yazmayalım.sonucu açıklıyacam ama seçilen site haricindeki siteler, elenmiş olmayacak.bir daha seçim yapmıcam katılanlar bitene kadar.umarım sistemi anlamışsınızdır.yani şimdi seçilen ilk seferlik.sonra sıra sıra diğer katılanlar ile değiştiricem.sorunlarınızı yazabilirsiniz...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

manolyaspor
Aktif Üye
|
18.04.2009, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun ne zamn seççeksin acaba yada seçtinmi  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

pit43
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.04.2009, 07:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.Pit43.tr.gg
Eklersen Sevinirim !!!______________ Site Sahibi DjYıldırım Soylupinar |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
19.04.2009, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pit43 maalesef katılımımız doldu...bir dahaki seferde seni ekleyecem...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

by-toxec
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.04.2009, 08:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
19.04.2009, 08:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ve sonunda merakla beklenen sonuçlar açıklandı...işte sonuçlar:(ilk 5)
1.mini-mekan.tr.gg
2.rapkoloji.tr.gg
3.bonjuan-62.tr.gg
4.paylasim61.tr.gg
5.fenerlininsitesi.tr.gg
seçilemeyenler veya birinci olamayanlar...üzülmeyin.sıra sıra sizin de siteleriniz yayınlanacak..ve bir dahaki sefere 1 kişi daha artırıyoruz...ama o kişi şu anda belli..iyi eğlenceler...______________  |
|
↑
|
|
 |
|