ARKADAŞLAR BEN SİTEMİ TEK TEK ARAMA MOTORLARINA KAYDETEMEM
BANA BİRKAÇ KİŞİNİN YAPTIĞI GİBİ BİR SİTEDEN 30-40 ARMA MOTORUNA KAYIT YAPTIRMAK İSTİYORUM
BİLENİNİZ VARSA SÖYLEYEBİLİRMİ
YADA KENİD EKLEYEBİRMİ BENİM SİTEYE ARAMA MOTORLARINA ______________ BenimSitem1993 => Forum imza boyutunuz 468x60 ebatlarından büyük ve 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir.
ARKADAŞLAR BEN SİTEMİ TEK TEK ARAMA MOTORLARINA KAYDETEMEM
BANA BİRKAÇ KİŞİNİN YAPTIĞI GİBİ BİR SİTEDEN 30-40 ARMA MOTORUNA KAYIT YAPTIRMAK İSTİYORUM
BİLENİNİZ VARSA SÖYLEYEBİLİRMİ
Öncelikle başlıkta BÜYÜK HARF i tamamında kullanmak yasaktır!Bunu bilin bir daha da yapmayın! Sorunuza gelince forum dışı link vermek yasak old. için size şöyle söyleyeyim google da siteni tüm arama motorlarına kaydet diye arama yaparsanız bulursunuz...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.