Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.04.2009, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu: işte bu oyunda Türkçe seslendirmeler var.

Empire: Total War’da Türkçe Seslendirme Var!



Başlık yanlış değil, gözleriniz bozulmadı ve yanlış okumadınız. Empire: Total War’da savaş alanındaki Osmanlı birlikleri Türkçe konuşuyor. Onca yıldan sonra Crysis ve Assassin’s Creed gibi dünya çapında isim yapmış oyunların dışında Türkçe seslendirme duymamıştık. Artık bu katagori arasına Empire: Total War’ı da ekleyebiliriz. Peki bu seslendirmeleri kim yaptı?

Credits bölümünde Fırat Çelik ve Doğan Ertener bu seslendirmeleri yapan kişiler olarak görünmekte. Kendileri ile yapacağımız söyleşiyi en yakın zamanda sitemize ekleyeceğiz. Öncelikle tüm Total War Türkiye üye ve takipçilerine teşekkür ederiz. Eğer sizlerin desteği olmasaydı topluluğumuzun gücü bu kadar yükselmeyecekti. Sitemizin kuruluşundan bu güne kadar artan orjinal oyun satışları ve yaptığımız faliyetlerle Total War serilerine daha da etki eder olduk. Site kurucusu olarak belirlediğim hedefimi yıllar önce yakalamıştım. Fakat şimdi ufkum(uz) daha geniş. İnşallah bir sonraki hedefimiz oyunun Türkçe dil ve ses desteği ile piyasaya çıkarılması olacaktır. Tabii ki şimdi olduğundan daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Umarız Türk oyun sektöründeki diğer oyun topluluklarına çabalarımız ve faliyetlerimiz sonucu edindiğimiz bu başarılar bir örnek olur. Sadece Total War serileri değil bir çok oyunda bu tür gelişmeleri görmek istiyoruz. Bunlara ek olarak endişemiz; Türk oyun/teknoloji/web sektöründe önemli yere sahip bir çok kuruluşun uluslararası alandaki faliyetlerimizi es geçmesi gibi bu gelişmeyide es geçmesidir. Her şeye rağmen topluluğumuz ve bir elin parmaklarının sayısını geçmeyen destekçilerimizle hedeflediğimz yolda yürümeye devam edeceğiz.

Total War serilerinin tarihimizi ve kültürümüzü en iyi yansıtan serisi olacak olan Empire: Total War Türkçe seslendirme de içeriyor. Eeee orjinal almamak için bir nedeniniz kaldı mı?

Not: Osmanlı İmpratorluğu bayrak rengi de topluluğumuzun üyelerinin yabancı forumlardaki uğraşı ve bizimde site olarak yetkililer ile görüşmemiz sonucu değiştirilmiştir. fazla söze gerek yok…

http://www.totalwar-turkiye.com/empire-total-warda-turkce-seslendirme-var(haber buradan)
______________


Mesaj20.04.2009, 17:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

BAN
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu