Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.05.2009, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Polis ŞİVAN'I gözaltına aldı.................

Polis, Şivan'ı gözaltına aldı !
Samanyolu Televizyonu'nun sevilen dizisi 'Tek Türkiye'nin Şivan'ı Süleyman Karadağ, oynadığı 'terörist' karakteri yüzünden sık sık ilginç olaylar yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenler Otogarı'nda polisler tarafından etrafı çevrilen Karadağ, ekibin kelepçe takmak istemesiyle şoke oldu. Heyecanlanan oyuncu, polislerden birinin gülmeye başlamasıyla kendisine şaka yapıldığını fark etti. Konya'da çekilen dizinin, set arasında ziyaretçilerle sohbet eden Karadağ, "Memur arkadaşlardan biri Karslı olduğumu öğrenince böyle bir şaka yapmış. Daha sonra bu şakayı tekrarlayanlar oldu. Ama yutmuyorum." diyor.

Süleyman Karadağ, nam-ı diğer Şivan'ın başına gelen tek olay bu değil. Çekimleri izlemek için Konya'ya gelen bir izleyiciyle aralarında geçen konuşmayı şöyle anlatıyor: "Türkiye'nin dört bir yanından insanlar geliyor. Ege Bölgesi'nden gelen Ayten adlı bir izleyici bana, 'Benim adım Ayten. Siz dizide Ayten karakterini canlandıran oyuncuya, 'Eyten' diyorsunuz. Eşim ve mahalleli de bana 'Eyten' demeye başladı. Lütfen artık böyle demeyin!' dedi."
Mesaj02.05.2009, 08:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
______________




Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu