| Yazar |
Mesaj |
-

cssahibi
Aktif Üye
|
07.05.2009, 13:22 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
Kardeşim bu kadarda olmaz yani arkadaşlarımız reklam yapma demiş sen şu kod geldi www.xxxxx.tr.gg yazıyorsun.Biradaha yazıyor Ana sayfada reklam xxx TL falan ya bunların hepsi reklama giriyor birdaha aynısını yaparsan b-s ye bildireceğim.
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

baris-akarsurockclub
Aktif Üye
|
03.06.2009, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: veee |
|
|
Sitemize Moderatör Arananıyor www.webteyiz.net |
|
|
↑
|
|
 |
-

html-html-kodlari
Aktif Üye
|
11.06.2009, 07:30 (UTC) Mesaj konusu: Sitemiz Yeniledi |
|
|
Sitemiz Yenilenmiştir www.html-html-kodlari.tr.gg İstediğiniZ Kodları Bu Bölüme Yazınız... |
|
|
↑
|
|
 |
-

webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2009, 07:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
özür dilerim diyosun aynısını bi daha yapıyorsun  |
|
|
↑
|
|
 |
-

html-html-kodlari
Aktif Üye
|
11.06.2009, 07:40 (UTC) Mesaj konusu: Ama |
|
|
Ama Bedava Siteme Destek Oluyorum benim siteaçılalı 2 ay oldu google de 14 . sırada 2 sayfada  Tr.gg Destekliyoruz Biz.... |
|
|
↑
|
|
 |
-

webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2009, 07:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aaa tüh özür dilerim pardon beni affet  |
|
|
↑
|
|
 |
-

html-html-kodlari
Aktif Üye
|
13.06.2009, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: ben |
|
|
Ciddiyim Ama Hergün Geçtikçe 1 Sıra Artıyor Bedava Sitem Bir Kere Daha Ne Olduğunu Gösterdi Kendine İyi Değilmi Sence... |
|
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
13.06.2009, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya nolur reklam yapma yeter artık  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

css-merkez
Acemi Üye
|
13.06.2009, 23:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: Evet |
|
|
html-html-kodlari yazmış: Sitemiz Google da Baya Bi Yüklene Kadar Ama Şimdiden Söyleyeyim Anasayfaya 50 Ytl Banner Yakında Hizmete Geçireceğiz Merak Etme...
Gören Dicek Dunyaca ünlü Bir Site 50 Tl'ye Kimse Wermez Zaten Milletin 50 Tl'si Olsa Gider Ücretli Domain AlIR hATTA 35 Tl Side Cepte Kalır xD ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

html-html-kodlari
Aktif Üye
|
16.06.2009, 07:19 (UTC) Mesaj konusu: siz |
|
|
Siz Öyle Sanıyorsunuz Ama Bneim Site Google de Birinci Oldumu Nice Siteler Sponsor Olmak İçin Yalvaracaklar  |
|
|
↑
|
|
 |
-

html-html-kodlari
Aktif Üye
|
16.06.2009, 07:22 (UTC) Mesaj konusu: BANA bAK |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

baris-akarsurockclub
Aktif Üye
|
16.06.2009, 07:28 (UTC) Mesaj konusu: Beyler |
|
|
Beyler Bu Konu Çok Uzadı Mademki Reklam Yapıyor Konuyu Kilitleyin Birdaha Yazı Yazılmaz Zaten Bu Kadar Zamandır Hiç Bir Adminin Aklına Gelmedimi Konuyu Kilitlemek Sorarım Size.... |
|
|
↑
|
|
 |
-

webteyiz-forum
Acemi Üye
|
16.06.2009, 07:31 (UTC) Mesaj konusu: ewt |
|
|
Bencede Konuyu Kilitleyin Daha Önce Kilitlenmiş Olsaydı Bu Kadar Olay Olmazdı Yada Konuyu Tamamen Kaldırın DiğerHtmlKod Siteleri ayrı ayrı 50 den fazla Reklam Yapıyolarda 1 konu için bukadarmı üstüne düşülü sitenin Hakkını Yememek Lazım Ama Sizlerde Admin Olarak Konuyu Silin...  |
|
|
↑
|
|
 |
-

html-html-kodlari
Aktif Üye
|
21.06.2009, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
Evet Arkadaşların Dediği Doğru Adamlar Okadar Site Açıyolar Olduğu Gibi Bırakıp yüzde 15 lik kısmı tamamlanmış sitelerin Reklamlarını Yapıyorlar Bizde Bedava Sitem e Destek Olmaya Çalışıyoruz Sitemizin Girişinde Bedavasitem.com Yazıyor Ben yüzde yüz lük sitenin 1 kere reklamını yapmışım çok mu Üstelik 2 hafta sonra site 1 inci sıralara çıkıcak daha ne olsun |
|
|
↑
|
|
 |
-

woody-team
Acemi Üye
|
23.06.2009, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: reklam yapma |
|