üyeler kaybolmaz çünkü zaten buraya kayıtlı değiliz biz site açıyoruz onun sayesinde forumda konuşabiliyoruz foruma özel kayıt açılırsa oraya üye olmamız gerekir tabi ama bence olmaz.Verilerinde silineceğini sanmam çünkü bayya bilgi toplanmış burda ama sayfanı tanıt bölümü silinirse çok iyi olur çok gıcık bi sayfa bana göre.
Saygılar...
Ben bu forumdan değil sitelerinizdeki forumdan bahsediyorum kardeş. Bide şimdi bu üyeliksistemi gelecek ya diyorum ki foruma kayıtlı kullanıcılar bu üyelik sistemine bir daha üye olması gerekmemeli. Yani forumunki ile aynı veritabnını kullanmalı. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Yeniliklerin devamını dileriz. Çok sevindim valla.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.