| Yazar |
Mesaj |
-

oyuncity58
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.05.2009, 18:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baştan anlatıyorum işte açıklama sizi seviyorum sitenizi filan takip ediyorum sitem matematikcimm.tr.gg yi sizin le birlikte yapma teklifini sundum siz tmm dediniz msnde tanıştık size şifreyi verdim siz girmediniz msnde bana bi tasarım dediniz tr.gg tasarımı bunun aynısını yaparmısınız dediniz tamam dedim sonra msn den başka cevap gelmedi bs açıktı sitene giriş dedim giriş kullanızı adı şifre filan geldi ilk baş girmeyi denedim olmadı tam anlayamadım msn den siteye girmiyor galiba 2 kişi girilmiyor dedim siteye girdim baktım silinmiş dedin senmi sildin filan diye bya bekledim 2 dakika 3 dakika oldu artık almadınızmı yazdıklarımı yada okumadınızmı bilmiyorum sonra msnyi kapattım geneldede kullanmam saten baktım yok admine yazdım elimden bişey gelmedi bu konuyu açtım sizden cevap bekliyordum sizi suçlu olarak niteledim bir yanım suçlu diyor diğer yanım ise o nasıl yapar iyi biri diyor ki sevdiğim bir insan sonra tartışma başladı yani aksiliğe bakın siteye girdi 10 dk olmadı ben bu tasarımı 5 aydır kullanıyorum bişey olmadı tam siteye girdi site silindi adminden cevap geldi tasarımdan silinmiş tasarım çalıntıymış bir yalan daha ne yapayım kardeş konu silinmiyor artık ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

bzmcty
Aktif Üye
|
22.05.2009, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buda çok saçma birşey. Tasarım çalıntı diye birşey acayip saçma bir uygulama.
Bir tasarımı tescil mi ettiriyorlarki çalıntı olsun sen alınca ?
Yapmışsan yapmışsın zaten kimse tasarım özentiliği yaptığında birebir koymuyorki herkes akıllılık yapıp çoğu yerini değiştiriyor. Neye göre çalıntı oluyor felan anlamıyorum. Neyse Geçmiş olsun. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
22.05.2009, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gördünüzmü ben silmemişim
10 dakika bile sürmedi ben girdim sayfa yeniledim ve siten silindi dedi. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
|
↑
|
|
 |
-

oyuncity58
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.05.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkirnet yazmış: Gördünüzmü ben silmemişim
10 dakika bile sürmedi ben girdim sayfa yeniledim ve siten silindi dedi. yaa kerdeş yemin ederim yani ne bileyim ne yapacvağımı şaşrdım 5 6 aydır kullanıyom yam bu zamanı bulmuş tasarım çalıntı diye silinmişki tasarım sana ait nasıl çalıntı olsun ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

oyuncity58
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.05.2009, 18:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaa kerdeş yemin ederim yani ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım 5 6 aydır kullanıyom tam bu zamanı bulmuş tasarım çalıntı diye silinmişki tasarım bana ait nasıl çalıntı olsun ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
22.05.2009, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyuncity58 yazmış: yaa kerdeş yemin ederim yani ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım 5 6 aydır kullanıyom tam bu zamanı bulmuş tasarım çalıntı diye silinmişki tasarım bana ait nasıl çalıntı olsun
Sanada hak veriyorum.
şimdi olan oldu hatanızıda anladınız.
önemli olan hatayı düzeltmek.
tasarımınız çalıntı değil ise support'a mail olarak bunu kanıtlamalarını isteyiniz.
kendi yapımınız olduğunu belirtiniz. itiraz ediniz beli yanlış anlaşılmış olabilir. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
|
↑
|
|
 |
-

oyuncity58
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.05.2009, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaa kardeş vallaha çok özür dilerim nasıl hakkımı ödeyeceğim bilmiyorum bir an hata işte çok özrü dilerim yaa gerçekten ne yapacağımı bilmiyordum bunları bir kenara bırakalım bence tekrar arkadaş olalımyaa gerçekten çok çok çokkk özür dilerim ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
22.05.2009, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyuncity58 yazmış: yaa kardeş vallaha çok özür dilerim nasıl hakkımı ödeyeceğim bilmiyorum bir an hata işte çok özrü dilerim yaa gerçekten ne yapacağımı bilmiyordum bunları bir kenara bırakalım bence tekrar arkadaş olalımyaa gerçekten çok çok çokkk özür dilerim
Ne yaşadıkki
moderatörlerden bu konuyu silmelerini rica ediyorum ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
|
↑
|
|
 |
-

muhsin-yazicioglu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.05.2009, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dün geçti yarin var mi? GençliGe güvenme ölen hep ihtiyar mi ...
Haklarinizi birbirinize helaledin arkadalar bu konuda tr.gg doslarimiza
ibret olsun demekki bilip bilmeden arastirmadan insanlara suc atmamaliyiz
BURDA GOSLUK BURDA ARKADASLİK BURDA KARDESLİK OLSUN
ARAMİZDA KİN ARAMİZDA NEFRET ARAMİZDA SAYGİSİZLİK OLMASİN
(BİZ TR.GG DOSLARİYİZ) |
|
|
↑
|
|
 |
-

xxkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.05.2009, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muhsin-yazicioglu yazmış: Dün geçti yarin var mi? GençliGe güvenme ölen hep ihtiyar mi ...
Haklarinizi birbirinize helaledin arkadalar bu konuda tr.gg doslarimiza
ibret olsun demekki bilip bilmeden arastirmadan insanlara suc atmamaliyiz
BURDA GOSLUK BURDA ARKADASLİK BURDA KARDESLİK OLSUN
ARAMİZDA KİN ARAMİZDA NEFRET ARAMİZDA SAYGİSİZLİK OLMASİN
(BİZ TR.GG DOSLARİYİZ) |
|
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
23.05.2009, 06:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeter konu uzamasın cunobag hocamla görüşeceğim bu konuda hatta şu an online maie hemen mesaj atıyoum ve bu devirde kimseye guvenilmez bu sözüm kefkirnet'e değil ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
23.05.2009, 07:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: Yeter konu uzamasın cunobag hocamla görüşeceğim bu konuda hatta şu an online maie hemen mesaj atıyoum ve bu devirde kimseye guvenilmez bu sözüm kefkirnet'e değil
Böyle yaparak konuyu sen uzatıyorsun.
bir yanlış anlaşılma olmuş arkadaş benim yaptığımı zannetmiş doğal olarak
önemli olan gerçeklerin ortaya çıkmasıdır.
ve arkadaşa support'tan gelen bir mail tasarımının çalıntı olduğu için sitesinin silindiğini söylemişler. yani ben silmedim yetkili kişiler sildi.
sorun çözüldü bundan sonra kimse yazmazsa başlık uzamaz.
iyi eğlenceler. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
|
↑
|
|
 |
-

tek-turkiyem
Uzman Üye
|
23.05.2009, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamamdır konu kapanmıştır arkadaşlar birbirinizle helalleşmeyi unutmayın...  |
|
|
↑
|
|
 |
-

kiliclardiyari
Acemi Üye
|
23.05.2009, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede birbirinize haklarınızı helal edin bu k0nuda burada kapansın...
burası arkadaşlık-d0stluk f0rumu böyle yaparak f0rumuda zedelemeyelim....
m0d. kardeşler bu k0nuyuda kilitleyin... ______________ www.kiliclardiyari.tr.gg
-------------------------------
Hayatın Ta Kendisi!....
------------------------------- |
|
|
↑
|
|
 |
|