Yazar |
Mesaj |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
22.05.2009, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: Eurovision 2009 hakkında görüşleriniz :)) |
|
|
evet arkadaşlar bu başlığı eurovision görüşlerinizi almak için açtım.
ilk konuyu ben başltiim bari
sizce hadise'nin performansı nasıldı?______________  |
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
22.05.2009, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hadise nin sesi aynı erkek sesiydi!.
Çok fazla konser yaptırdıkları için üşütmüş mü ne?ondan çok yorulmuştu!Bu sese bence 4.lükte fazlaydı!
Alexander Rybak'e gelince ona hep komşu ülkeleri yardım etti!üstüne keman çalışı da eklenince fark kaçınılmaz oldu!
ben ayrıca izlandanın şarkısını çok beğendim!onlarda 2. oldular!Tahminde ediyordum zaten!
haa bu arada konu açılmışken sizce önümüzde ki sene kim eurovision yarışmasına katılır??  ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
22.05.2009, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben ferjat göçerin katılmasından yanayım.
Bülent ersoyda olabilir.  ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
22.05.2009, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum sitelerinde çoğunda emre aydın'ın katılmasını istiyorlardı!  ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
22.05.2009, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 yazmış: Hadise nin sesi aynı erkek sesiydi!.
Çok fazla konser yaptırdıkları için üşütmüş mü ne?ondan çok yorulmuştu!Bu sese bence 4.lükte fazlaydı!
Alexander Rybak'e gelince ona hep komşu ülkeleri yardım etti!üstüne keman çalışı da eklenince fark kaçınılmaz oldu!
ben ayrıca izlandanın şarkısını çok beğendim!onlarda 2. oldular!Tahminde ediyordum zaten!
haa bu arada konu açılmışken sizce önümüzde ki sene kim eurovision yarışmasına katılır?? |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
22.05.2009, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkirnet yazmış: ........
Bülent ersoyda olabilir. |
|
↑
|
|
 |
-

hikayeleralemim
Acemi Üye
Konum: Bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.Dertleşmek isteseniz bile...
|
23.05.2009, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BENCE NIRVEÇ HAK EDEREK KAZANDI.
İZLANDA'DA HAK ETTİİ
HADİSE 10. SIRAYI HAK ETTİ
FRANSA 3. OLMALIYDI
AZERBEYCAN 4
ROMANYA 5
FİLLANDİYE 6 |
|
↑
|
|
 |
-

tek-turkiyem
Uzman Üye
|
23.05.2009, 08:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pek de güzel değildi..  |
|
↑
|
|
 |
-

eminonu
Uzman Üye
|
23.05.2009, 09:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

virtual-computer
Acemi Üye
|
23.05.2009, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yarısmayya katılmaya gerek yoktu hem sesi güzel deildi hemde komsu ülkeler birbirine oyladı |
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
23.05.2009, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aslında bi de stir me up düm tek tek ten daha iyi!Kaç yıl oldu hala hep dinleniyor!Keşke onla katılsaydı!.  ______________
|
↑
|
|
 |
-

hikayeleralemim
Acemi Üye
Konum: Bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.Dertleşmek isteseniz bile...
|
23.05.2009, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 yazmış: aslında bi de stir me up düm tek tek ten daha iyi!Kaç yıl oldu hala hep dinleniyor!Keşke onla katılsaydı!.
ama katılamaz bir kere o şarkı satışa sunulmuş
birde hadisenin double life şarkısı varmış katımak istediği trt onu seçmemiş bulup dinleyin o da güzel |
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
23.05.2009, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hikayeleralemim yazmış: bonjuan-62 yazmış: aslında bi de stir me up düm tek tek ten daha iyi!Kaç yıl oldu hala hep dinleniyor!Keşke onla katılsaydı!.
ama katılamaz bir kere o şarkı satışa sunulmuş
birde hadisenin double life şarkısı varmış katımak istediği trt onu seçmemiş bulup dinleyin o da güzel
aslında o şarkının üzerinde biraz oynasaydı olamazmıydı yine?? ______________
|
↑
|
|
 |
-

film-izledim
Acemi Üye
|
23.05.2009, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|