Merhaba Bir sorum olacakdı.Ben Sitemap Yaptım Bu tr.gg upload ozellıgı varmı varsa soylermısınız site mapı htm dıılde xml olarak kaydet mek ıstıyorum nasıl yapabılrım
Tr.gg de resim upload özelliğindn başka bir upload özelliği bulunmamaktadır.
dosyanızın isminin sonuna .xml yazarsanız kolayca uzantısını değiştirebilirsiniz... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Bedava-sitem'in upload özelliği yalnızca şu an resimler için vardır. XML Map yani site haritanı aldığın site veriyor. vermiyorsada upload sitelerinin herhangi birisinde upload edebilirsin. ama siteninsürekli map ini güncel tutmak istiyorsan xml adresini veren bir map sitesi bul.
Tüm Bedava-site(m) 'e iyi günler diliyorum. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.