Yazar |
Mesaj |
-

yarismaturk
Acemi Üye
|
30.05.2009, 18:14 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
Google site haritası Oluştur sonrada o haritayı sitelerin bölümünden google profilinden ekle ozaman olur ben öyle yaptım. |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
30.05.2009, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site haritamı googleye şu şekilde gönderdim Sitemap.htm txt nasıl gönderecegim bilmiyorum şuan beklemede... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
31.05.2009, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet bilgili arkadaşlardan bir çözüm arıyoruz... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

kaidem
Uzman Üye
|
31.05.2009, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
İnternette küçük bir araştırma...
Alıntı: Peki bir site nasil google tarafindan banlanir.
1.Aşırı spam mail yaparak mail adresinizin blackliste girmesi bu mail adresinin domain'inin banlanma sebebi olabilir.
2.PageRank Elde etmek amacıyla toplist lerle link degişimi yaparak siteyi link tarlası haline cevirmek ban sebebi olabilir. Bu linklerinizi anasayfa disinda ayri bir sayfada yayinlamak daha mantikli olur.
3. Sayfanızı içerigine uygun optimizasyon yapın, içerige uygun olmayan mesala el örgüsü konusunda site yaptınız ama , sitenize hit almak için erotik içerikli saklı textler koydunuz , bunu arama motorlarını kandırmak için yaptiniginizdan en önemli ban sebebidir.
4. Bazı toplistler elde etdikleri pageranklarını paraya çevirmek için yeni linkler için bir üçret talep etmekteler , bu ban sebebi olabilir.
Örnek Olarak 26.10.2007 tarihinde google sitelerini pr degerlerini günçelledi, genel olarak pr larda bir düşüş oldugu görüldü, Bu düşüş paralı link satışı yapan sitelerin pr' ında düşüş gözüktü. www.phpbb.com PR 9 luk değeri ile link satışı yapmaktaydı. Google bunu farketmiş olmalı ki şu anda www.phpbb.com'un pr değeri 5'e düşürdü..
5. Sahte blog ve subdomainler olusturup kendi sitenize linkler vermek ban sebebi olabilir.
6. Google ye ayni siteyi farklı url adresleri ile kaydetmek, örnegin googlearamamotoru.blogcu.com ve ikinici adres olarakta googlearamamotoru.blogcu.com/google-ban-nedir , bu ban sebebi olabilir. Google sitenizi birden fazla veya düzeni aralıklarla tekrar kaydetmek bir ise yaramaz, aslina bakarsanız eklemenize bile gerek kalmadan sitenizi 2-3 haftada kendisi indexlerine kaydecektir.
7. Seo yazılımlarıyla sanal olarak arama yapıp siteniz tıklayan programlar kullanmak sitenizin ban sebebi olabilir.
8. Google adsense reklamları yayınlıyorsanız , google adsense kurallarına uymamak ban sebebi olabilir.
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
31.05.2009, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben nasıl banlandığımı anlamış bulunmaktayım zaten
çözümünü arıyorum....  ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

comag
Acemi Üye
|
31.05.2009, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: iyi günler |
|
|
ya arkadaşım benim sitede yerinde durmuyor bi bakıyorum 3. sırada birde bakıyorum 8.sırada hit desen hitimde yüksek tutuyorum bunun sebebi acaba nedir
iyi günler |
|
↑
|
|
 |
-

kaidem
Uzman Üye
|
31.05.2009, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
kefkirnet yazmış: Ben nasıl ban  landığımı anlamış bulunmaktayım zaten
çözümünü arıyorum.... Tmm işte o sebeplerden sitende ne varsa çıkar sorun hallolmus olur |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
31.05.2009, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: Re: iyi günler |
|
|
comag yazmış: ya arkadaşım benim sitede yerinde durmuyor bi bakıyorum 3. sırada birde bakıyorum 8.sırada hit desen hitimde yüksek tutuyorum bunun sebebi acaba nedir
iyi günler
Pagerank yüksek siteler ile link takas yaparsanız üst sıralara çıkabilirsiniz... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
31.05.2009, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
kaidem yazmış: kefkirnet yazmış: Ben nasıl ban  landığımı anlamış bulunmaktayım zaten
çözümünü arıyorum.... Tmm işte o sebeplerden sitende ne varsa çıkar sorun hallolmus olur
Zaten şuan sil baştan bir tasarım yaptım ve koydum...
toplist kodlarını sildim bekliyorum... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

sinifimiz-websitesi
Acemi Üye
|
31.05.2009, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Googlede banlandığımızı nasıl öğrenebiliriz
4 aya yaklaştık hala çıkmadığımıza göre bizde mi banlandık ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
31.05.2009, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence bir banlanma söz konusu değil
tüm yeni siteler google index sorunu yaşıyor ?
sorun googledemı yoksa bizdemi bu soruları yanıtsız bırakmayın yetkili kişiler.  ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

islamanahtari
Uzman Üye
|
02.06.2009, 07:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedava sitem kesintisi (bir hafta ) sına kadar siteme her gün sürekli google bot giriyordu sürekli yenı sayfalarım ekleniyordu o günden itibaren
Gün başına taranan sayfa sayısı
Maksimum 21
Ortalama 6
Minimum 0
Gün başına indirilen kilobayt sayısı
Maksimum 637
Ortalama 117
Minimum 0
Bir sayfayı indirmek için harcanan zaman (milisaniye cinsinden)
Maksimum 8.575
Ortalama 906
Minimum 0
bedava sitem kapanıp açıldıgından beri nerdeyse 250 yakın sayfa ekledim
en üstteki taranan sayfa sayısı 200 lerdeydi hitim 400-500 günlüktü 100 lere kadar indi sanırım google bedava sitemi kaale almıyor  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
02.06.2009, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet bu genel bir tr.gg sorunu bu sorunun üstesinden nasıl gelebiliriz.... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.06.2009, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla ne yapacağımızı çözemedim...Ya demek ki bu sorun herkes te var...Bende acaba benim sitede mi bir problem var diye düşünüyordum..Demek ki bu bedeva sitemden kaynaklanıyor..Google pek takmıyor bence bedeva sitemi... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
02.06.2009, 11:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halimdiktas yazmış: Valla ne yapacağımızı çözemedim...Ya demek ki bu sorun herkes te var...Bende acaba benim sitede mi bir problem var diye düşünüyordum..Demek ki bu bedeva sitemden kaynaklanıyor..Google pek takmıyor bence bedeva sitemi...
Evet ilk başta bende bunu kişisel sorunum olarak nitelendirdim fakat bu başlığı açtığımda herkes aynı sorunu yaşadığını belirtti genel bir sorun google bedava-sitem kapandıktan sonra siteleri indexlemiyor. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
|