Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj05.06.2009, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

kefkirnet yazmış:
Merhaba
sizler için hazırladıgım bir makale tamamen bana aittir.

Sitemi açalı uzun bir süre oldu fakat google daha indexlemedi diyorsanız
Sorun sizde google'Da değil size önereceklerim şöyle ;

1.Meta tag

Meta taglarınızı kısa ve öz yazmalısınız siteniz ile alakalı kelimeler kullanmamalısınız
kelimelerinizin sayısı en fazla 30 kelimeyi veya 200 karakteri geçmemelidir.

2.Siteniz
-> Siteniz yavaş açılmamalıdır.

-> Sitenize görünmeyen anahtar kelimeler koymamalısınız aksi taktirde ban yiyebilirsiniz. (yani arkaplan ile aynı renk olan yazılar gözükmeyen yazılar)

-> Siteniz banner ve link çöplüğüne dönmemelidir çok fazla ve link takas yapmayınız.

-> Kalitesiz toplistlere önünüze gelen Toplistlere kayıt olmayınız aksi taktirde googlenin banına düşebilirsiniz.

3 Baclink

Kuvvetli baclink alın kuvvetli derken çok fazla anlamına gelmiyor
pagerank yuksek sitelerden baclink alın
mumkun oldukca karşılıksız link almaya dikkat edin

4 İstek gönderme

Google sitenizi önemsemeye bilir yapmamanızı belirttiklerim şeylerden dolayı
sitenizi çöplüğüne atmış olabilir. Buradan yeniden değerlendirme isteteği göndererek sitenize google roborlarının yeniden gelip sitenizi değerlendirmelerini sağlayabilirsiniz.

madem önerilerin var senin site hala google da değil yada var hiç indexlenmedi önerinde kendi sorunlarını bulabildimi bri bu arada yeni tasarımın berbat Rolling Eyes yani hf deki gibi üst menüler açılır olsa ii ama böle kötü duruyor ama ben karışmama neyse ii günler

SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Mesaj05.06.2009, 15:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

BUYUR ET BAKALIM ŞİKAYET , SEN KENDİ SİTEN HAKKINDA YORUM ZAYABİLİOSAN BİZDE SANA HERŞEKİLDE CEVAP VERİRİZ , AYRICA KEFKİR.TR.GG KAPATILMIŞ YETMEMİŞ BU SİTENİNDE KAPATILMASINI İSTEMİOSAN BENCE DAHA FAZLA CEVAP YAZMAYA KALKMA , ZATEN HER BAŞLĞA CEVAP YAZMAKTAN MİMLENMİŞİN , ÇOK FAZLA GÖZE BATME DERİM SANA

Arrow LifeCity Banner Değişim Ağı Açılmıştır ! Sende Katıl !
Mesaj05.06.2009, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bakın anlamadığınız konu şu sevgili arkadaşlarım
hackerfriend bu tasarımın nasıl yapıldığını sitesinde anlatmış
sizde o dersi izleyerek benim tasarımım gibi yapabilirsiniz.
üst menüye gelince begendigim bir iconları vardı aldım ama çok boyle eleştiri geldi
değiştirecegim ama ne bir tasarım çalıntısı nede içerik söz konusu değildir.
başka sitelerden aldığım içerikler var ama alıntı gösteriyorum.
Mesaj05.06.2009, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

BİZİM SANA ANLATMAK İSTEDİĞİMZDE O DEİL ZATEN , BU KADAR ÖZENTİ OLMA DEMEK İSTEDİK , GİDİPDE SANA İÇERİK HIRSIZISIN DEMEDİK, HF ÖRENK ALINICAK BİR SİTE AMA BENCE ,BU KADAR ÖZENTİLİKDE KÖTÜ , BEN ÇIKIORM K.İB GELDİĞİMDE CEVABIINI OKURUM

Arrow LifeCity Banner Değişim Ağı Açılmıştır ! Sende Katıl !
Mesaj05.06.2009, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

lifecity yazmış:
BİZİM SANA ANLATMAK İSTEDİĞİMZDE O DEİL ZATEN , BU KADAR ÖZENTİ OLMA DEMEK İSTEDİK , GİDİPDE SANA İÇERİK HIRSIZISIN DEMEDİK, HF ÖRENK ALINICAK BİR SİTE AMA BENCE ,BU KADAR ÖZENTİLİKDE KÖTÜ , BEN ÇIKIORM K.İB GELDİĞİMDE CEVABIINI OKURUM

Önerileiniz için teşekürler fakat sadece üst menüyü hackerfriend'den izinli olarak aldım. tasarımıda hackerfriend yapımını anlatıyor. buna özentilik denilmez. herkesin yolu ayrı olmalıdır. iyi eğlenceler hepinize
Mesaj05.06.2009, 16:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Bu Olay Bedava Sitem kapandıktan sonra ortaya çıktı bnde de war aynı olay yha bir çözüm bulamıcakmıyız buna Sad
Mesaj05.06.2009, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

@Kefkirnet

Haklısın tamam ama benden sana dost tavsiyesi.

bence böle fazla her sitede olmayan tasarımlardan yap.

Bu tasarımı millet hf de görmüş yha eleştiriler gelebilir. neyse sanırım uzatmaya gerek yok herkes izin aldığı sürece herşeyi yapabilir dimi?

Başarılar...

SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Mesaj05.06.2009, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bakın tasarım bana ait.
ve beğendigimde bir tasarımdı dersleri izleyerek yaptım elimdende geldi.
bir tek üst menü hf ye ait onuda değştireceğimki yanlış anlaşılmalar olmasın
tavsiyeleriniz ve önerileriniz için teşekürler.
Mesaj05.06.2009, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hops yHa Noluyor yHa KefkirNet Emek Harcayıp O Tasarım Yapmış Bu Kimseyi İlgilendirmez lifecity Sana Gelincede İstediği Siteden Alıntı Yapar Sonuçda Kendi Sitesi Bu Seni Hİç İlgilendirmez Wink
Mesaj05.06.2009, 16:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

css-merkez yazmış:
Arkadaşlar Bu Olay Bedava Sitem kapandıktan sonra ortaya çıktı bnde de war aynı olay yha bir çözüm bulamıcakmıyız buna Sad

Sorunun neyden kaynaklandığını bilimiyoruz.
fakat bedava-sitem yeniden açıldıktan sonra genel bir index sorunu ortada
Mesaj05.06.2009, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

lifecity yazmış:

Very Happy
Senin Tasarımının Aynısı KralTopliste.tr.gg'de var.Bunu Bildirmek İsterim.
Belki Bilmiyosundur.
Mesaj05.06.2009, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lifecity ne yapmaya çalışıyorsun?? Biz bs'de bir aile ortamı oluşturalım ,birbirimize karşı dostça yaklaşalım diyoruz!.Siz direnmekte ısrar ediyorsunuz!Yaptığınız gerçekten ayıp!.

Baktığımda sadece Üst menü HackerFriend arkadaşımızın tasarımındakine benziyor!Hem öyle olsa bile HF boşuna sitesinde dersler anlatıp kodları vermemiş!Herkeste bunlardan kullansın diye!Siz ise bilerekten polemik yaratıyorsunuz!
Bir daha bu davranışlarda bulunursanız şikayet edileceksiniz!Haberiniz Olsun!

Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!.Very Happy
Mesaj05.06.2009, 16:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ve the-anil'da var biz sana özentisin demiyoruz. nedeni ise
olaya objektif bakmamız bu anlayışı sizdende bekliyoruz.
iyi eğlenceler.
Mesaj05.06.2009, 16:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Diyceksinizki Kefkirnet'i Savunuyosun Savunurum Çünkü Adam 24 Saat Sitesinde Destek Veriyor Sizler İçin Uğraşıyor Sana Gelince LifeCity Tasarımın Alıntı Anca Copyrıght LifeCity Aslında HackerFriend Biraz Saygılı Olda Alıntıyı Sonra Öğret Bize..Anlaştıkmı...

Mesaj05.06.2009, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Kefkirnet'in Tasarımına Gelince Bunu İstemeze Zaten HackerFriend Arkadaşımız Anlatmazdı Böyle Tasarımlar Bu Yüzden Var Buna Özentilik Değil Akıllılık Denir Çünkü Size Verilen Bir Şeyi Kullanmasını Biliceksiniz...

Alıntı Yapmasını Bilmeyen Burda Özenti.Vs.Vs.. Demesin..

Anlayan Anlar Anlamak İstemeyenide Nabalım..

Önceki mesajları göster: