Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.06.2009, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu: FBI Dosyalarındaki Alman Ufoları

Almanya’yı işgal eden Amerikan ordusunun ilk hedefi Almanların sahip oldukları gizli silahları bulmaktı ve onları üreten bilim adamlarının ABD’yeg*türülmesi emrini almışlardı. Bu emir kısa sürede yerine getirildi, çünkü Ruslar da aynı düşünceler içerisindeydi. Kısacası Amerika’nın uzay çalışmalarının başladığı tarihi Mayıs 1945 olarak gösterebiliriz.



The FBI Files (FBI Dosyaları) adlı kitabın yazarı Nicholas Redfern’e göre UFO bilmecesini çevreleyen bir çok iddiadan biri de UFO’ların dünyadışı araçlar olmayıp, radikal Alman teknolojisine dayanan dünyevi uçan araçlar olduklarıdır. Bu araçlardan bir kısmının, 2’nci Dünya Savaşı’nın bitimine yakın Amerikalıların ve Sovyetlerin eline geçtiği iddia edilmektedir.



Naziler yenilgilerine az bir zaman kala UFO teknolojisinde bir hayli ilerlemiş ve hatta müttefik güçlere zor anlar yaşatmışlardı. 27 Mayıs 1954 tarihli bir CIA raporunda bu konuda şu bilgiler veriliyordu:

“Yakın zamanda bir Alman gazetesinde ünlü Alman mühendis ve uçan uzmanı George Klein’la bir mülakat yayınlandı. Klein, 1941-1945 yılları arasında yapılan bir Uçan Daire deneyinden bahsetmişti. Onun anlattıklarına göre, 1945 yılında ilk pilotlu uçandaire havalanıp 2092 km saat sürate 3 dakika içerisinde ulaşmıştı. Bu başarılı deneye üç aşamalı olarak varılmıştı. Miethe tarafından dizayn edilen disk şeklindeki araç 41.15 metre çapında idi ve hiç dönmemişti. Diğeri Habermohl ve Schriever tarafından dizaya edilmişti ve oldukça büyük önder bir halkaya sahipti. Bunun ortasında Stasyoner, yuvarlak bir mürettebat kabini bulunuyordu. Sovyeler Parg’ı işgal ettiğinde, Almanlar “Uçan Daire” projesine ait en küçük izi bile yok ettiler. Habermohl ve asistanlarından ise hiçbir bilgi alınamadı. (Belki de sahip oldukları uzay gemisi ile Antartika’daki gizli üslere gitmişlerdir) Schriever ise yakın zamanlarda Bremen’de öldü. Breslau’da Sovyetler, Miethe tarafından yapılmış olan uçandairelerden bir tanesini ele geçirmeyi başardılar. Miethe’nin Fransa’ya kaçtıktan sonra halen ABD’de yaşadığı bildirilmektedir.”

Buna benzer bir olay da İngiliz raporlarında yer alır. 1957 yılında İngiliz Havacılık Bakanlığı tarafından serbest bırakılan (İngilizlerin 30 yıllık gizlilik yasası vardır) ve “gizli” olarak tasnif edilen iki sayfalık bir belgede rastlanmaktadır. Bu belgeye göre, Alman Uçan daireleri 12 bin metre yükseklikte 2012 km/saat sürat yapabiliyorlardı.

7/8 Kasım 1957 tarihli bir FBI raporunda şunlar anlatılıyordu. (Şahit ismi sansür edilmiş) 19 Şubat 1926’da Polonya’da doğdu. 1942 yılında Polonya’dan savaş esiri olarak Berlin’in doğusundaki Gut Alt Golssen’e getirildi. Burada 2’nci Dünya Savaşı bitimine kadar kaldı. Freiburg’daki radyo teknisyen okuluna devam etti ve Laurachbaden’deki bir tekstil fabrikasında çalıştı. Şahide göre 1944 yılında, Gut Alt Golssen’in kuzeyine yakın mesafede bulunan bir havaalanının yakınlarında çalışırken, bindikleri traktör aniden stop etti. Büyük bir elektrik jeneratörünün sesine benzer bir ses duymalarına rağmen, ortalıkta hiçbir makine ya da araç görememişlerdi. Birden bir SS gardiyan ortaya çıkarak, traktörün Alman sürücüsü ile kısa bir konuşma yapmıştı. Bundan sonra traktörün motoru normal olarak çalışmaya başladı. Takriben üç saat sonra aynı bölgede, 92-138 metre uzaklıkta ve 15 metre yükseklikte dikine yükselen bir cisim görüldü. Bu araç daire şeklinde, 69-92 me çapında, 4.27 me yüksekliğinde ve koyu gri renkliydi.



8 Haziran 1967 tarihli bir FBI raporunda, Miami, Florida da bir FBI bürosunda, eski bir Luftwaffe (Alman Hava Kuvvetleri) mensubundan Nazilerin uçan daireler yaptığının öğrenildiği belirtiliyordu. FBI raporunda şunlar yazıyordu: “26 Nisan 1967’de (Kaynak adı yok) FBI’ın Miami ofisine gelerek 1944’ün Kasım ayında fotoğrafını çektiği bir UFO ile ilgili şu bilgileri vermiştir.”

1943’te Alman Hava Akademisini bitirdikten sonra bir Luftwaffe mensubu olarak Rus cephesinde görevlendirilmişti. 1944’ün sonlarına doğru bu görevden alınarak, Avusturya Kara Ormanlar’daki “ÇOK GİZLİ” bir projede çalışmak üzere, test pilotu olarak atanmıştı. Bu zaman esnasında fotoğraftaki aracı gözlemlenmişti. Araç tabak şeklinde, 6.40 m çapında, radyo kumandalı idi ve aracın dış kısımlarının etrafına jet motorları monte edilmişti. Pilotun ifadesine göre dış kısım, merkezdeki stasyoner kubbenin etrafında dönüyordu. Onun görevi bu cisimle uçarken fotoğraf çekmekti. Pilot 7000 metrede çektiği bir fotoğrafın negatifini gösterebileceğini söylüyordu. Negatifin bir xeros kopyası son sayfaya iliştirilmiştir. Ayrıca pilotun hayatını riske atarak çektiğini söylediği bir hangara park edilmiş vaziyette duran daire bir cismin fotoğrafı da iliştirilmiştir.

Pilota göre, yukarda belirtilen uçan aracın dizaynı ve yapımı, nerede olduğunu bilmediği, bir Alman mühendis tarafından yapılmıştı. Pilot savaş bitiminde müttefikler tarafından tutuklanmıştı. Ona göre, bu uçan cisimle ilgili sırlar müttefik güçlerin eline geçmişti. O, bu uçan cisimleri en az bir Amerikan B-26 uçağının düşmesinden sorumlu olduğunu söylemişti.”

FBI kayıtlarından elde ettiğimiz bilgileri göre Nazilerin 1940’ların sonlarında UFO teknolojisini kullandığını görüyoruz. Peki gerek ABD gerekse Rusya bu UFO’ları neden kullanıyorlar. Bugün NASA uzaysa gemi göndererek hedef mi saptırıyor acaba çünkü bir Challenger 2003’te düştü. 2005 Temmuz ayında uzay istasyonuna gönderilen Challenger ise dökülerek uzaya gitti. Orada tamir edildi ve dünyaya zorlukla dönebildi. Acaba dünyanın diğer devletlerini korkutmamak için mi açıklamıyorlar. Ya da Uzaylılardan aldıkları bilgilerin bilinmesini istemiyorlar mı? Tüm soruların çıktığı tek kapı ise Almanya’yı gösteriyorum.

Peki O zaman şunu da düşünmek gerekir? ALMANLAR BU UFO TEKNOLOJİSİNE NASIL SAHİP OLDULAR? Sakın bunları deneyler yaparak buldular falan demeyin, bir yanda dünyanın en kanlı savaşı sürüp gidiyor. Almanlar bir sürü cephede savaşıyorlar, bir yandan da gizli silahların ve uzay gemilerinin yapımı ile uğraşıyorlar. O zaman bu bilgilerin dünyadışı akıllı varlıklardan alınması ihtimalini unutmamak gerekiyor. Almanya’yı yöneten Naziler II. Dünya Savaşını başlatamasalardı veya birkaç yıl sonra başlatsalardı o zaman dünyanın tek süper gücü vardı o da Almanya idi. Amerika’yı bile yerle bir edebileceklerdi. Füze teknolojisinde de ileri gittiler ve hatta Amerikanın doğu kıyısındaki şehirleri New York, Washington, Boston, Florda gibi birçok yeri Almanya’dan gönderecekleri balistik füzelerle vurmak üzere idiler. Amerika savaşı son dakikada kazandı. Böylece Almanya’nın yerini aldı.

Bu arada kaçıp gizli üslere giden ve UFO teknolojilerini geliştiren Alman grubunun olduğu da birçok belgelere göre ortaya konuluyor ve varlıklarını büyük bir güç olarak sürdürüyorlar. Amerika da bunu biliyor ama bir şey yapamıyor.


Belgenin resimli versiyonu için;
http://canelmadag.tr.gg/FBI-Dosyalar%26%23305%3Bndaki-Alman-Ufolar%26%23305%3B.htm
______________
www.canelmadag.tr.gg
Mesaj10.06.2009, 08:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

mantıklı evet, 2.dünya savaşında almanya hakkında açıklanmayan bilinmeyen çok şey var gibi, bikaç kitapta buna benzer bilgiler görmüştüm
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu