Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.06.2009, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Mehmet Aurelio Fenerbahçe'ye dönüyor

Fenerbahçe, eski oyuncusu Mehmet Aurelio'yu transfer etmek için görüşmelere başladı.


Fenerbahçe ile olan opsiyonu nedeniyle Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 5 milyon dolar ile cezalandırdığı milli oyuncunun menajeri Bayram Tutumlu ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

Aurelio'nun Betis'in de küme düşmesi nedeniyle Fenerbahçe'ye dönmek istediği ve verilen para cezasından da kurtulma hedefinde olduğu belirtildi.

SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİLSE SÖZLEŞME İMZALANACAK

Sakatlığı bulunan ve 1 aydan önce çalışmalara başlayamayacak olan Aurelio için yönetimin tek bir endişesi var o da sakatlığın boyutu... Kontrolden geçirilecek olan Brezilya asıllı Türk oyuncuda önemli bir sakatlığa rastlanmazsa sözleşme yapılacak.

AURELİO İSTANBUL'DA

Bu arada Real Betisli bir yöneticinin de Aurelio'nun transferini görüşmek üzere İstanbul'a geldiği ve yöneticilerle masaya oturduğu ifade edildi.

SERCAN VE ÖZER İÇİN DE GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

Öte yandan Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit şu an Kulüp binasında... Volkan'ın sözleşmesinin yenilenmesi için ayrıntılar konuşurken, gün içerisinde Sercan Yıldırım ve Özer Hurmacı'nın menajerleri ile de görüşmeler yapılacak.
Kaynak=

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...48.asp?gid=229

______________
Mesaj10.06.2009, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

her gördügünüz transfer haberine inanmayin degerli futbolseverleri Smile

Aurelio'nun Fenerbahçe'den ayrılışıyla ilgili olarak, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir problemi olmadığını ifade eden Tutumlu, ''Aziz Bey Fenerbahçe'yi savundu, ben Aurelio'yu'' dedi.

Aurelio'nun şu anda Brezilya'da
ailesiyle tatil yaptığını bildiren Tutumlu, Real Betis yöneticilerinin Türkiye'de bulunduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını kaydederek, ''Üç büyük takımdan kimse ile görüşmedim. Benim Aurelio ile ayrıldığım söyleniyor, bu yalan. Benim onunla ayrılmam, ağabey ile kardeşin ayrılması gibi olur. Ben ticaret adamıyım. Oyuncumun isteği yerine getirilirse ben herkes ile masaya otururum'' şeklinde ifadeler kullandı.

Kimseyle sorunu olmadığını ifade eden Tutumlu, ''Fenerbahçe ile de masaya otururum, Galatasaray ile de'' dedi.
______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu