Yazar |
Mesaj |
-

camsohbet-1
Acemi Üye
|
11.06.2009, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: CEVAP |
|
|
GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER,, ARKADAŞLAR ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ONLİNE İLETİŞİM İÇİN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ, TEKRAR SAĞOLUN... |
|
↑
|
|
 |
-

kafkasoptik
Acemi Üye
|
12.06.2009, 06:27 (UTC) Mesaj konusu: online |
|
|
sağolasın arkadaşım ,,çok işime yaradı |
|
↑
|
|
 |
-

camsohbet-1
Acemi Üye
|
12.06.2009, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: cevap |
|
|
teşekkürler gördüren optik yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ::: |
|
↑
|
|
 |
-

camsohbet-1
Acemi Üye
|
21.06.2009, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: .... |
|
|
işinizi görüyorsa memnun oldun her zaman yardımcı olamaya çalışırım.. teşekkürler |
|
↑
|
|
 |
-

isiloptik
Acemi Üye
|
24.06.2009, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: teşekkür |
|
|
yapmış olduğunuz yardımlar için çok teşekkürler online iletişim çok güzel tekrar teşekkürler |
|
↑
|
|
 |
-

forum-siteyap
Acemi Üye
|
24.06.2009, 09:43 (UTC) Mesaj konusu: .... |
|
|
Msnin bir özelliği var benim diğer sitemde yapmıştım kullanıyorum. Msn hesabınızdan size bir kod veriyor kodu sitenizde iletişim için oluşturduğunuz sayfaya ekliyorsunuz. Siz msn açtığınıda ilgili sayfanızda sizi ç.içi olarak gösteriyor. Ziyaretçilerinizde bu şekilde ç.içi olduğunuzu görünce sizle kestirmeden temasa geçebiliyolar. Araştırırsanız bulursunuz. Şimdi burda resimli, anlatmak vardı da uzun iş  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

isiloptik
Acemi Üye
|
29.06.2009, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
DOĞRU SÖYLÜYORSUNDA ACABA KAÇ KİŞİ YAPABİLECEK YETENEKTE ODA AYRI SORU BU ARKADAŞ , KISACA YARDIM EDİYOR SAĞOLSUN İKİLETMEDEN BANA VE DİĞER BİR KAÇ ARKADAŞ VAR ONLARA YARDIM ETTİ ,, ŞİMDİ SORUYORUM SANA ACABA KAÇ KİŞİ BİLİYOR VE NE DERECEDE BU İŞLEMİ YAPACAK YETENEKTE MSN DEN BUL BULABİLİRSEN OK |
|
↑
|
|
 |
-

optikis
Acemi Üye
|
13.07.2009, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: online |
|
|
online buton için bana yardımcı olabilirmisiniz acaba , teşekkür ederim |
|
↑
|
|
 |
-

vitaminlik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.07.2009, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizde Başarılar Ama Tasarım Değişse Daha İYi Olur! ______________ http://vitaminli.yetkinfourm.org yönetici+yetkili+yetkili yardımcısı alımnları vardır |
|
↑
|
|
 |
-

camsohbet-1
Acemi Üye
|
27.08.2009, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
.. |
|
↑
|
|
 |
-

fikra-sel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2009, 08:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Online iletişim için msn inceleseniz iyi olur..... msn verdiği online iletişim servisi vardır______________
|
|
↑
|
|
 |
-

sitene-kod-ekle
Acemi Üye
|
|
↑