| Yazar |
Mesaj |
-

reklamanager
Acemi Üye
|
21.06.2009, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O kadar aciziz ki bir gerçek müslümanım diyen birinin Kur'an'ı Kerim'den başka anayasayı kabul ediyorum demesinin şirke girdiğini,bir müslümanın hak olan tek yönetim biçiminin şeriat olduğunu demokratik yönetimi kabul ediyorum diyen sağdan sola tüm partilerin o yönetimde oy kullananların hepsinin kafir olduğunu bilmiyoruz. |
|
|
↑
|
|
 |
-

seyretdinle
Acemi Üye
|
21.06.2009, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soru:
biz kimiz?
cevap:
namaz kılamkatan ayakları şişen bir peygamberin,
uyumaktan gözleri şişen ümmetiyiz!!!
Allah günahlarımızı affetsin ______________ Günde 1 TL, 2 TL, 3 TL veya daha fazla Kazanmak İstermisiniz
http://suparnet.blogspot.com
tv, müzik, radyo, oyun, dini bilgiler, video dersler, biyografiler, şifalı bitkiler, html kodları, e-devlet linkleri, videolar, şiirler, klipler, ilahiler, güncel haberler, teknoloji, bilim, sağlık, film, sinema, dizi, fragman, islamiyet, kral oyunlar e-devlet, önemli siteler ve daha fazlası , |
|
|
↑
|
|
 |
-

namazvebiz
Uzman Üye
|
22.06.2009, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seyretdinle yazmış: soru:
biz kimiz?
cevap:
namaz kılamkatan ayakları şişen bir peygamberin,
uyumaktan gözleri şişen ümmetiyiz!!!
Allah günahlarımızı affetsin
Malesef ÖyLeyiz______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
22.06.2009, 09:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Namaz kılan darda kalmaz Allah diyen mahrum olmaz.
* Namaza meyli olmayanın kulağı ezanda olmaz.
* Gönülsüz namaz göklere ağmaz.
* Namaz imanın alâmeti vücudun selâmetidir.
* Namaz amellerin hayırlısı muratların feyizlisidir
Toplum Ve ülke olarak Herkesin akıllanması lazım.
Evet Gercekdende islamanahtari 10 Dk ayakda kaldığımız zaman Hemen ayaklarımız agrıyor yada başka bişey Gece bizde sabaha uyanabilcekmiyiz korkusu var. AmA Gercek şuki ölümden korkmuyorum Toplum olarakda korkmamalıyız saten öbür tarafda ne cekecegimize korkmalıyız. tabiki iyiler başka kötüler başka  İşallah Cennet Hepimize acık saten Degerlendirirsek ordan gireriz Ama yok degerlendiremessek  Tabiki korkmalıyız.
Şöyle güzel sözler var,
Ya Rabbi! Biz dünyada güneşin sıcağına dayanamazken cehennemin hararetine nasıl dayanalım?
Ömer B Abdülaziz
Cennette öyle köşkler vardır ki, içindeki dışındakini, dışındaki içindekini görür
Hz. Muhammed (S.a.v)
Allah tahsilatımızı affetsin amin. |
|
|
↑
|
|
 |
-

tek-turkiyem
Uzman Üye
|
22.06.2009, 09:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: Namaz kılan darda kalmaz Allah diyen mahrum olmaz.
Evet Gercekdende islamanahtari 10 Dk ayakda kaldığımız zaman Hemen ayaklarımız agrıyor yada başka bişey Gece bizde sabaha uyanabilcekmiyiz korkusu var. AmA Gercek şuki ölümden korkmuyorum Toplum olarakda korkmamalıyız saten öbür tarafda ne cekecegimize korkmalıyız. tabiki iyiler başka kötüler başka  İşallah Cennet Hepimize acık saten Degerlendirirsek ordan gireriz Ama yok degerlendiremessek  Tabiki korkmalıyız.
Şöyle güzel sözler var,
Ya Rabbi! Biz dünyada güneşin sıcağına dayanamazken cehennemin hararetine nasıl dayanalım?
Ömer B Abdülaziz
Cennette öyle köşkler vardır ki, içindeki dışındakini, dışındaki içindekini görür
Hz. Muhammed (S.a.v)
Allah tahsilatımızı affetsin amin.
AMİN  |
|
|
↑
|
|
 |
-

tek-turkiyem
Uzman Üye
|
22.06.2009, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
"NAMAZ YOLDA KOMAZ" DERLER.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

namazvebiz
Uzman Üye
|
22.06.2009, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tek-turkiyem yazmış: htlmkodes yazmış: Namaz kılan darda kalmaz Allah diyen mahrum olmaz.
Şöyle güzel sözler var,
Ömer B Abdülaziz
Hz. Muhammed (S.a.v)
Allah tahsilatımızı affetsin amin.
AMİN
AMINN AMIN______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

namazvebiz
Uzman Üye
|
22.06.2009, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tek-turkiyem yazmış: "NAMAZ YOLDA KOMAZ" DERLER..
Çok Dogru Kardeşim______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

reklamanager
Acemi Üye
|
22.06.2009, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O kadar aciziz ki bir gerçek müslümanım diyen birinin Kur'an'ı Kerim'den başka anayasayı kabul ediyorum demesinin şirke girdiğini,bir müslümanın hak olan tek yönetim biçiminin şeriat olduğunu demokratik yönetimi kabul ediyorum diyen sağdan sola tüm partilerin o yönetimde oy kullananların hepsinin kafir olduğunu bilmiyoruz. |
|
|
↑
|
|
 |
-

namazvebiz
Uzman Üye
|
23.06.2009, 13:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reklamanager yazmış: O kadar aciziz ki bir gerçek müslümanım diyen birinin Kur'an'ı Kerim'den başka anayasayı kabul ediyorum demesinin şirke girdiğini,bir müslümanın hak olan tek yönetim biçiminin şeriat olduğunu demokratik yönetimi kabul ediyorum diyen sağdan sola tüm partilerin o yönetimde oy kullananların hepsinin kafir olduğunu bilmiyoruz.
Haklısın Kardeş______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

namazvebiz
Uzman Üye
|
24.06.2009, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tek-turkiyem yazmış: çok güzel olmuş sağolun
Rica Ederim______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

namazvebiz
Uzman Üye
|
27.06.2009, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisizlik, gerçeği tanımama. İslâm, tam bir aydınlık ve bilgi devri olduğu için, Arabistan'da İslâmiyet'in yayılmasından önceki devre, daha dar anlamı ile Hz. İsa'dan sonra peygamberimizin gelmesine kadar geçen zamana "cahiliyye" devri adı verilmiştir.
Cahiliye Doneminden 1 Farkımız Yok Artık______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
27.06.2009, 08:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tek kelime tşkler  ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
|
↑
|
|
 |
-

islamanahtari
Uzman Üye
|
27.06.2009, 08:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Ya Rabbi! Biz dünyada güneşin sıcağına dayanamazken cehennemin hararetine nasıl dayanalım?
cehennem ateşi dünyadakı ateşten 7 kat fazladır
bugune kadar yaptıklarımızın muhasebesini yapıp 10 dk sonra ölecegimizin
garantisi bile yok bundan sonrasını iyi değerlendirmeye çalışılmalıdır ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

osscanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2009, 08:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|