Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj24.06.2009, 14:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-group yazmış:
Hiç Birşeyden emin olmayın!!!

fener tuttu diyelim 100 miyon £ verdi ardaya..

gelmesinde göreyim.

Gıtmeez!Zaten gıtmeyecegının acıklamasını da yapmıs
Mesaj24.06.2009, 14:30 (UTC)    
Mesaj konusu: s.a

mini-mekan yazmış:
fener zaten Turkiyedeki genc yetenekleri topluyor , ilk topuz , sonra zan , simdide arda para bol fenerde , ama icraat yok
Katılıyorum arkadasım...
Mesaj24.06.2009, 14:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

FORMASINI ALIRSINIZ

Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj24.06.2009, 14:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

BU KONUYU BEN AÇMIŞTIM
Mesaj24.06.2009, 14:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

EN BÜYÜK FENER İSTERSEDE RONALDİNHO YU TRANSFER EDER
Mesaj24.06.2009, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

tartismaya yönelik sözler ifade etmeyiniz..........

konun kilit olmasi gerekmektedir
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj24.06.2009, 15:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Fenerbahçenin parası var bonservisini alabilir ama ronaldinho Türkiyeye belki yaşlanınca gelir. (carlos gibi)

bu tartısma değil bir görüştür. Wink
Mesaj24.06.2009, 19:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

delirdinizmi öyle bir oynarki parayı görünce carlos fenere gelmez diyorlardı çaktı parayı carlos fenerde ronaldoya 150 milyon € versinler madride gitmez dediler 93 milyon € ya madridte kaka milanlı hayatta gitmez dediler r.madrid öyle bir alırım dediki onada 63 milyon € verdiler tıpış tıpış geldi
Mesaj24.06.2009, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Seneye futbolu bırakcak zaten Wink
Mesaj24.06.2009, 20:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

tartışma ortamı yatarma demişsin o zman sen niye formasını alırsınız diye söyledin birinci ardayı fenerin istediği yok ikinci fenerin ardaya'da ihtiyacı yok
Mesaj24.06.2009, 20:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

34fenerbahce yazmış:
EN BÜYÜK FENER İSTERSEDE RONALDİNHO YU TRANSFER EDER

Ronaldinho'yu parası olduğu için transfer eder,ama onun parası Arda'ya geçmez!
Mesaj24.06.2009, 20:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Profesyonel Futbolda Bir Futbolcu Galatasaraylı Diye Fenerbahçede Oynamayacak Diye Birşey Yok.Örn: Arda Daha ÇOK gençken V.Manisa Sporda Kiralık Oynamış ve Galatasaray'a Gol Atmıştır O Zaman Onuda Emre Belözoğlu Gibi Hain İlan Edelim İnsan Kendi Takımına Gol Atarmı?
Lütfen Bu Tür Konuları Aşın Bende Bir Gs'liyim Ama Arda Fenerbahçe'ye Gitmez Demiyorum Wink

Mesaj24.06.2009, 21:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

japon-cocuk yazmış:
Profesyonel Futbolda Bir Futbolcu Galatasaraylı Diye Fenerbahçede Oynamayacak Diye Birşey Yok.Örn: Arda Daha ÇOK gençken V.Manisa Sporda Kiralık Oynamış ve Galatasaray'a Gol Atmıştır O Zaman Onuda Emre Belözoğlu Gibi Hain İlan Edelim İnsan Kendi Takımına Gol Atarmı?
Lütfen Bu Tür Konuları Aşın Bende Bir Gs'liyim Ama Arda Fenerbahçe'ye Gitmez Demiyorum Wink

bende bir fb li olark katılıyorum kardes sana:D

TÜRK e KeFeN BiÇeNiN öLüMü KoRKuNÇ oLuR!!!!!!!!!
Mesaj24.06.2009, 21:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

japon-cocuk yazmış:

işte budur bravo japoncocuk
Mesaj24.06.2009, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorun bu değil Galatasarayla Manisanın durumunu nasıl da Galatasaray ve Fenerbahçeyle kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. Confused