Yazar |
Mesaj |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
25.06.2009, 07:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aktifbilisim
seni ö.m ilede uyardım
daha başlığa yazma.
burada eğlenme amaçlı bir işe koyulmak üzereyiz.
hep tartışma yaratıyorsun bailığın düzenini bozmaya hakkın yok.
bir dahaki girişiminde gereğini yaptıracağımdan emin olabilirsin.
şimdi istersen bu başlığa onu bunu yaz arkadaşlar sizden isteğim @aktifbilisim'e cevap vermemeniz.görmemezlikten gelmeniz.
keyfim kalmadı soğdum.
için rahat etsin  ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
25.06.2009, 07:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca kimse eskileri döndürüceğiz diye birşey demedi!
eskilere dönmek istiyoruz dedik ama sizin gibilerle bu çok zor. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

mini-mekan
Uzman Üye
|
25.06.2009, 07:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aktifbilisim sozum sana degildi ama hemen ustune alinmissin , ben tek kisiye solemedim , genel olarak . ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
25.06.2009, 08:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-mekan yazmış: Aktifbilisim sozum sana degildi ama hemen ustune alinmissin , ben tek kisiye solemedim , genel olarak .
Tamam uzatma! ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

marasultraslan
Uzman Üye
|
25.06.2009, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@aktifbilisim gereksiz mesaj yazarsan daha kötü sonuclarla karşılaşırsın şimdilik ban
@marasultraslan |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
25.06.2009, 08:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
marasultraslan yazmış: @aktifbilisim gereksiz mesaj yazarsan daha kötü sonuclarla karşılaşırsın şimdilik ban
@marasultraslan
Teşekkürler Maraş.
Görüşlerinizi bekliyorum ardakaşlar devam edebilirsiniz... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

neocrim
Acemi Üye
|
25.06.2009, 08:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkanda değil yanındayım arkadaşım eğer beate ihtiyaç duyarsan yardım edebilirim  ______________ Bedava başlık resimleri sitemde... Hemde hepsi birbirinden güzel
http://www.neocrim.tr.gg
Not : Başlık resimlerimdeki reklamı silmek yasaktır... Aksi takdirde gerekli işlem yapılacaktır....
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
25.06.2009, 09:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neocrim yazmış: arkanda değil yanındayım arkadaşım eğer beate ihtiyaç duyarsan yardım edebilirim
Beati fazla tanınmış almiyacağım.
bildiğim bir beat sitesi var bir kez indirdildikten sonra siteden siliniyor.
güzel bir hizmet oradan alacağım. ki eşşiz olsun ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

exelancenet
Aktif Üye
|
25.06.2009, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Atakan Sonuna Kadar Destekliyorum ! Kanka BS De Bazılarına Diss Lazım ______________ Bilgi Güçtür , Bildikçe Büyürsün .. Paylaştıkça Efsaneleşirsin.. !
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
25.06.2009, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
exelancenet yazmış: Atakan Sonuna Kadar Destekliyorum ! Kanka BS De Bazılarına Diss Lazım
Teşekkürler Ahmet.!
evet diss lazım  ama bir nevi moderatörler diss atcaklarıma ban atıyor  ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

melih-danger
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2009, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herzaman heryerde soluna bak beni görürsüb  |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
25.06.2009, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
melih-danger yazmış: Herzaman heryerde soluna bak beni görürsüb
Bu nedir şimdi  ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

melih-danger
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2009, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkirnet yazmış: melih-danger yazmış: Herzaman heryerde soluna bak beni görürsüb
Bu nedir şimdi
Her zaman yanındayım |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
25.06.2009, 11:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler.  ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

sewalce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|