Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.06.2009, 16:53 (UTC)    
Mesaj konusu: F.Bahçe'nin yeni kaptanı!

F.Bahçe'nin yeni kaptanı!


Kaptanlık Alex'ten alınıp Emre'ye verilecek. Yerli bir isme takım liderliğini vermeyi düşünen sarı-lacivertli yönetim, Alex'ten birinci kaptanlığı alıp tecrübeli futbolcuyu onore edecek.

F.BAHÇE yeni kaptanını buldu: Emre Belözoğlu. Geçtiğimiz sezon Newcastle United'tan alınan ve askerliği nedeniyle yaz kampına katılamayan başarılı oyuncu, önümüzdeki seneden itibaren sarı-lacivertlilerin kaptanlığını yapacak. Kadroda büyük çaplı revizyona giden başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, takımdaki yabancı hegemonyasını sonlandırıp yerli oyuncuların çoğalmasıyla Belözoğlu'na bu görevi vermeyi kararlaştırdılar.

BİR TAŞTA İKİ KUŞ

BREZİLYALI '10 numara' Alex de Souza'dan kaptanlığı alıp, Emre'yi kaptan olarak sahada görevlendirecek olan sarı-lacivertliler, böylelikle hem Alex'in performansını arttıracak hem de Emre'ye ekstra sorumluluk yükleyecek. Sambacı'yı 2. kaptan yapacak olan F.Bahçe, Emre'nin önderliğinde yerli oyuncuları ateşleyecek. Savaşçı ve hırslı bir kadro yapılanmasına giden yönetim, bu sayede takımdaki arkadaşlığı da artırmış olacak.

TERİM DIŞLAMIŞTI

A Milli Takım'ın yıllarca kaptanlık pazubandını takan Emre, hatırlanacağı gibi teknik direktör Fatih Terim'le yaşadığı sorunlar nedeniyle bu görevinden alınmıştı. Hatta son oynanan karşılaşmalarda sakat olduğu ileri sürülerek kadroya bile alınmamıştı. Bu sebepten morali bozuk olan Emre'nin böylelikle Terim tarafından alınan pazubandını F.Bahçe'de takarak psikolojisinin de düzelmesi sağlanacak.

BU SENE İDDİALI

EMRE'NİN de yakın çevresine Çeşme'de geçirdiği tatil süresince kendisinden çok emin konuştuğu, "Bu sezon benim sezonum olacak" dediği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon askerlik sorunu nedeniyle takımla iyi çalışamadığını itiraf eden milli yıldız, "Kamp dönemi geçirememenin ne demek olduğunu en iyi futbolcu bilir. Ancak bu sezon yapılan transferlerle daha da güçlendik. Ben de kampta iyi bir dönem geçirip, Avrupa'da ve lig bütün maçlarda oynayarak kendimi göstereceğim. Geçtiğimiz sezonun 2. yarısından itibaren kendimi toparlamaya başlamıştım" diyerek özeleştiri yaptı.
Mesaj26.06.2009, 17:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

İyi Olmuş Bu Sezon Fenerbahçe Çok İddalı Wink Wink
______________
Mesaj26.06.2009, 17:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar fb'ye
______________
Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
Mesaj26.06.2009, 17:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir Fenerbahçeli Olarak Artık Türkiye'de Şampiyonluk İstemiyorum UEFA İstiyorum UEFA Wink
______________
Bilgi Güçtür , Bildikçe Büyürsün .. Paylaştıkça Efsaneleşirsin.. !
Mesaj26.06.2009, 17:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben bjk li olarak fb ye basarilar diliyorum . .
______________
Mesaj26.06.2009, 17:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence kötü olmuş daha takıma geleli 1 yıl oldu alex de olması daha iyiydi
______________
Mesaj26.06.2009, 18:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaslar birkac dakika once verilen aciklamaya gore emrenin kaptan olacagi iddialari dogru degilmis,bilginize.Wink

Not:Haber mynetten alinmisti.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu