Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.06.2009, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Dişlerini hırsızlıkta kullanıyor!

Dişlerini hırsızlıkta kullanıyor!

Çin polisi, bir dizi hırsızlık olayını sonunda çözdü ve karşılaştıkları gerçek onları da şoka uğrattı. Bu hırsızın üzerine yok! Dişlerini yemek yemek yerine hırsızlıkta kullanıyor..

Çin polisi uzun bir zamandır, nasıl olduğunu bir türlü anlayamadığı bir dizi hırsızlık olayını sonunda çözdü ama kendileri de şoke oldular.

Çin'in Chongqing eyaletinde evlerin içine parmaklıklı pencerelerden girip hırsızlık yapan suçlu yakalandı. Müfettişler gizemli soygunları araştırırken parmaklıklarda derin diş izleri buldu ve bunun üzerinde bir otel odasında yaşayan ve dişiyle ceviz kırabilen bir adamı sorguya aldı.

Sorgulama sonucunda 23 yaşındaki Xiong suçunu itiraf etti. İş bulamadığı için hırsızlık yapan, son iki yıldır girdiği evlerin sayısını bilmediğini söyleyen Xiong, bir dağ köyünde büyüdüğünü ve bu yeteneğini ceviz kabuklarını kırarak geliştirdiğini ifade etti.

Xiong, 1 cm'ye kadar kalınlığı olan çelik ürünlerini çiğneyebiliyor. Polis onu bulmakta bu nedenle bu kadar zorlanmış zaten, çünkü arkasında iz bırakacak hiç bir alet kullanımıyordu Xiong. Parmaklıkları dişleriyle çiğneye çiğneye kırıyordu.
Mesaj28.06.2009, 18:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

oda bi yetenek diğilmi ama Wink
______________
Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
Mesaj28.06.2009, 18:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

ne dişmiş bea Very Happy iyide tırmanırken demirlere de dişleriyle tutunuyor Confused da bulamıolar :S
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu