HABERLER
- SPOR
- EKONOMİ
- SİYASET
- HAVA DURUMU
-GÜNCEL
örneğinde olduğu gibi bir açılır menü oluşturmak istiyorum.bi kaç noktadan kod buldum ancak yerleştiremiyorum. tek menü olacak ______________ SÜLEYMAN TOPCU
Aradığınız Menünün Linkini Ö.M Yolu İle Size Gönderdim.
Şimdi Verdiğim Siteye Girince Aradığınız Drop Down Menuler Çıkıcak. Onlardan Hangisini İstiyorsanız Üzerine Tıklayın. "Customize" Ve "Download Source" Yazıları Çıkıcak. Siz Download Source Yazısına Tıklayın. "İmages" Diye Bir Dosya Vardır. Ordaki Resimleri Upload Ediniz. Ve "menu_style" Bir Not Defteri Vardır. Ona Girin Upload Ettiğiniz Resimlerin URL Lerini Gerekli Yerlere Yerleştirin Ve O Kodu Sitenizdeki Css Bölümüne Yerleştirin. Sonra İndirdiğiniz Kloserde "index.html" Diye Bir Dosya Olacaktır. Ona Girin Yukarıda Kaynak Butonundan Kodu Alın. Ve Menünüzü Sitenizdeki Nereye Koyacaksanız Tasarım Üstüne Veya Tasarım Altından İstediğiniz Yere Koyabilirsiniz.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.