Ben kefkirnet sitemi ben sildim arkadaşlar.
nedeni ise forumda haksız yere banlanmam
cunobag banlıyosun bari bir açıklama yap
yapmakta zorundasın.
banlayıp susmak ile olmuyor.
foruma gelip sadece banlıyorsun senin görevin banlamak mı ?
kaç sevdiğim arkadaşımı kaybettim ve şimdide gitmek bana kısmetmiş
bir mod cıkar tr.gg hakkında azına geleni söyler ama ne banlanır nede sitesi silinir NEDEN çünki o mod.
benim sitem silindi.. tr.gg de olanlar bilir.. cevdetprizenli,modlar digerleri sık sık ziyaret edenler.. ben modum..burda kurallar herkes için.. ayrıca forumda sadece cunobag yok diger modlara da sordunmu?? ve şuda gerçek asla ve asla ya ben bunu banlıyım diye ban olmaz.. sebebi vardır.mutlaka,,gecen gün forumdan denizmerkezi ve diger arkadaşları banladım..ama 1 saatti onlar hatalarını biiyordu anlayışla karşıladılar.. araştırmadan soruşturmadan yazık.... başka birşey diyemiyorum ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.