Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj04.07.2009, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şimdi nasıl?

Mesaj04.07.2009, 16:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ana Sayfa Boş , Sol Taraf Boş az da olsa görsellik var... başlık resmi görsel olabilir Wink başarılar

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=112228 >>>>>> Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz | Seni de Bekleriz!!!!
Mesaj04.07.2009, 16:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

vitaminliforum yazmış:
Ana Sayfa Boş , Sol Taraf Boş az da olsa görsellik var... başlık resmi görsel olabilir Wink başarılar

Sitemi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum.Daha yeni içerikler ekliyeceğim.Yinede değerlendirmen için tşk.

Mesaj04.07.2009, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

ahmnet yazmış:
vitaminliforum yazmış:

Sitemi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum.Daha yeni içerikler ekliyeceğim.Yinede değerlendirmen için tşk.
Rica ederim böyle yapacağına free css denesen daha iyi Wink

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=112228 >>>>>> Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz | Seni de Bekleriz!!!!
Mesaj05.07.2009, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

vitaminliforum yazmış:
ahmnet yazmış:
vitaminliforum yazmış:

Rica ederim böyle yapacağına free css denesen daha iyi Wink

Ben free css'yi pek sevmiyorum.

Mesaj05.07.2009, 09:29 (UTC)    
Mesaj konusu: selam

Başta biraz Hf tasarımına benzettim ama içerik ve menü dizimi bakımından diğerlerinden hemen ayrılabiliyor... Güzel site google amca cok sevecek bu siteyi Smile
Mesaj05.07.2009, 10:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: selam

kaidem yazmış:
Başta biraz Hf tasarımına benzettim ama içerik ve menü dizimi bakımından diğerlerinden hemen ayrılabiliyor... Güzel site google amca cok sevecek bu siteyi Smile

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Mesaj05.07.2009, 10:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şimdi nasıl?Yorumlarınızı bekliyorum.

Mesaj10.07.2009, 20:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel bir menu eklersen biraz renk gelir siteye