Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj05.07.2009, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu: "Manken değil, futbolcu istedik."


"Manken değil, futbolcu istedik."
Beşiktaş Kulübü Başkanı, İtalyan futbolcu ve kulübüyle her konuda anlaştı ama...

Beşiktaş Kulübü Başkanı, İtalyan futbolcu ve kulübüyle her konuda anlaştı. Ancak Ferrari'nin sevgilisi olan manken Aida Yespica, Türkiye'de üç televizyon kanalında şov programı yapma garantisi isteyince transfer çıkmaza girdi.

BEŞİKTAŞ'ın transferini bitirme noktasına getirdiği Matteo Ferrari'de hesapta olmayan bir pürüz çıktı. Başkan Yıldırım Demirören, İtalya'ya giderek Genoa Kulübü yöneticileri ve Ferrari ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Ancak, Cezayir asıllı stoperin sevgilisi Aida Yespica'nın bitmek tükenmek bilmeyen istekleri Demirören'i çıldırttı. "Biz manken değil, futbolcu istedik” diyen Demirören, Ferrari transferini askıya aldıklarını açıkladı.

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin şöhrete kavuşturduğu isimlerden biri olan Venezuella'nın eski güzellik kraliçesi Aida Yespica, Ferrari'nin sözleşmesine kendisi adına Türkiye'deki üç televizyon kanalında magazin ve şov programı yapma garantisi isteyince pürüz çıktı.

Özel protokol yapmayız

İtalya'nın tanınmış modellerinden biri olan Aida Yespica'nın bu talebine büyük tepki gösteren Yıldırım Demirören, "Biz Beşiktaş'a manken değil oyuncu alıyoruz. Gelmek isteyene kapımız açık. Kimseyle özel protokol yapamayız. Aida Yespica'nın şartları Ferrari'den daha ağır. Bu, gerçekten çok şaşırtıcı” dedi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in teknik direktör Mustafa Denizli'nin kasetlerden izleyip beğendiği Ferrari'yi almak için tüm şartları zorladığı hatta Cezayir asıllı stoperin sevgilisi Aida Yespica için Number One TV'de sunuculuk ve şov programı için görüşme yaptıkları iddia edildi.

Çarşambaya kadar...

Sevgilisinin istekleri nedeniyle transferi askıya alınsa da Beşiktaş, Ferrari'den vazgeçmiş değil. Ferrari'nin menajeri Gianni Corci'nin Türkiye'de diploması olmayan korsan menajerlerin işi karıştırdığını iddia edip görüşmelerin devam ettiğini ifade ederken Beşiktaş Yönetimi de Genoa'dan alacağı olan 1 milyon 200 bin Euro'yu siyah beyazlılardan isteyen İtalyan stopere çarşamba gününe kadar süre tanıdı. Siyah beyazlıların, "Şartlarımızı kabul ederse sözleşme imzalarız” dediği Ferrari'nin sevgilisini ikna etmesi durumunda bu transferin gerçekleşeceği ifade edildi.

İkinci Drpic vakası

İSTEKLERİYLE Beşiktaşlıları çıldırtan Ferrari'nin sevgilisi Aida Yespica, akıllara 1,5 yıl önce anlaşmaya varılan ancak karısının çıplak fotoğrafları yüzünden son anda vazgeçilen Hırvat stoper Dino Drpic'i getirdi. 1 Şubat 2008'de Drpic'in transferi için Dinamo Zagreb'le anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Hırvat stoperle yapılan görüşmeleri borsaya bildirmesine rağmen aynı gün Drpic'in internet sitelerine yansıyan görüntüleri şok etkisi yaratmıştı. Hırvat futbolcunun şortunu indirerek tribünlere yaptığı protesto, sıradışı eşi Nivez Celcius'un geçmişte Playboy'a soyunması, hamile olarak bir dergiye verdiği çıplak pozlar bardağı taşıran son damla olmuş ve Drpic'in yerine aynı takımdan Gordon Schildenfeld transfer edilmişti.
______________
Belki birgün yeniden...
Mesaj05.07.2009, 16:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

yazında kaynak göster istersen Razz şaka yaptım saol paylaşım için
______________

SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu