Slm arkdaslar ben WébTurk bi websitesi istegi aldım ve sitenin webmasterlıgını üstlendm ancak site görüntülenmioyormus ancak ben siteye girebiliyorum ancak siteye kayseridegörüntülanmioyyormus system yöneticilerinin yardımını bekliyorum pcde sorun war demeyin adam baska pclerdende denemis cafeden filan ....
Slm arkdaslar ben WébTurk bi websitesi istegi aldım ve sitenin webmasterlıgını üstlendm ancak site görüntülenmioyormus ancak ben siteye girebiliyorum ancak siteye kayseridegörüntülanmioyyormus system yöneticilerinin yardımını bekliyorum pcde sorun war demeyin adam baska pclerdende denemis cafeden filan ....
Ben de giremiyorum ve uzun zamandır.tr.gg sitelerine ve bedava-sitem e ancak proxy ile giriyorum başlık açtım tabi ki cevap gelmedi.Forumla ilgilenen doğru dürüst ne mod var ne yönetici.Neyse başlığa bir arkadaş ben bildirdim supporta demiş.Ben tekrar bildirme gereği duymadım ama belki duyarım.Problem genel değil ama hiçkimsede yok da denemez!
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.