| Yazar |
Mesaj |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
08.07.2009, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: Jackson hareketinin sırrı çözüldü..!! |
|
|
Ölümüyle hayranlarını yasa boğan ünlü sanatçı Michael Jackson'un, yıllar önce bir klibinde dansçılarıyla birlikte gerçekleştirdiği hareketin sırrı ortaya çıktı.
Dizlerini kırmadan, normalinden fazla bir şekilde öne eğilerek yaptığı dans gösterisi için özel dizayn edilmiş bir ayakkabı kullanan sanatçı, yıllar önce bu özel ayakkabının patenti için bizzat başvurmuş.
Patent uzmanlarına göre; Michael Jackson'ın 45 derecelik özel dans gösterisi aslında bir illüzyondan ibaret. Bu gösteriye dair 1992 yılında Amerikan Patent Ofisi'ne yapılan patent müracaatının detayları incelendiğinde, temel unsurun aslında özel tasarımlı ayakkabı olduğu net biçimde görülebiliyor.
Patent Müracaatını gerçekleştiren şirket Triumph International Inc. olsa bile ayakkabının resmi buluş sahiplerinden birisinin de popun kralı Michael Jackson olduğu ortaya çıktı. Michael Jackson, söz konusu ayakkabılarını, US 5, 255,452 numaralı patentle koruma altına almış. Buluş sahne tabanındaki bir çiviye ayakkabılardaki bir topuk deliğini iliştirerek ayakkabıyı giyenin ağrılık merkezini geriye doğru kaydırmasına olanak veriyor.
Temel olarak bu ayakkabılar, ayakkabı giyenin ayağını öne doğru basitçe kaydırılmasına olanak sağlayan, özel olarak dizayn edilmiş bir topuk yuvasını içeriyor. Destek Patent A.Ş Avrupa Bölge Müdürü Tahir Gürdil, ünlü sanatçının ölümünün ardından yapılan bir araştırma neticesinde sanatçının patent için bizzat başvurduğunun ortaya çıktığını ifade ederek, "Dünyada gördüğümüz tüm şaşırtıcı gelişmelerin ardında bir fikir ve hesap yatıyor" dedi. ______________ BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGTürkçe indirim kodu - English discount codes -
رموز الخصم باللغة العربية - 中文折扣代码 - Códigos de descuento españoles |
|
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
08.07.2009, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hmm sırr tşkler  ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
|
↑
|
|
 |
-

sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.07.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediğin ayakkabıyı giy onun gibi kimse o hareketi yapabileceğini sanmıyorum
allah ramet eylesin gerçekten çok üzüldüm ölmesine ______________
SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
|
|
|
↑
|
|
 |
-

kalpsiz-web
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.07.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
08.07.2009, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kalpsiz-web yazmış: Bu hareketi ben denemiştim bir kere Denemez olsaydım |
|
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
08.07.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Efendim orda ayakkabının ucları yere montalı ve iuten ip değil tekl avr çelik tel onlarla yapıyorlar  ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
|
↑
|
|
 |
-

sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.07.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
08.07.2009, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende nası yapıyo diodum
hatta bi ara kendini yere yapıştırdığını bile düşünmüştüm  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
08.07.2009, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet gerçek gulecek bişi yok  ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
|
↑
|
|
 |
-

kalpsiz-web
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|