| Yazar |
Mesaj |
-

aktifbilisim
Aktif Üye
|
09.07.2009, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sivastaraftar yazmış: aktifbilisim yazmış: kalpsiz-web yazmış: Arkadaşlar konu nerden nereye saptı.Lütfen daha fazla uzatmayalım. evet arkadaşım öyle konu nereden nereye saptı biz sivası değrlendirirken mesajlarımız hoşuna gitmeyenlerden hakaret vyedi böylelikle saptı ve gerçekten hakaret edenler yüzünden resmen kirlendi
O ZAMAN İKİDE BİR GELİP GİDİP BANA LAF ATMIYCAKTIN YOK SAÇMALAMA YOK BİLMEM NE YOK ASLAN FENER HNE ASLAN FENERİ ASLEN FENERLİYİM DİYORUM ANLAMA KITLIĞINDAN ANLAYAMIYORSUN
bak o mesjalarda hakaret nusuru yok ama sen yamnlışları güzellikle düzeltebilirdin  ama direk bana ve bazılarına hakaretleri savurdumn ve hala ediyorsun çok alyhine çekiyorsun durumu ısrarla çirkinleşiyorsun ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 11:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktifbilisim yazmış: sivastaraftar yazmış: aktifbilisim yazmış: kalpsiz-web yazmış: Arkadaşlar konu nerden nereye saptı.Lütfen daha fazla uzatmayalım. evet arkadaşım öyle konu nereden nereye saptı biz sivası değrlendirirken mesajlarımız hoşuna gitmeyenlerden hakaret vyedi böylelikle saptı ve gerçekten hakaret edenler yüzünden resmen kirlendi
O ZAMAN İKİDE BİR GELİP GİDİP BANA LAF ATMIYCAKTIN YOK SAÇMALAMA YOK BİLMEM NE YOK ASLAN FENER HNE ASLAN FENERİ ASLEN FENERLİYİM DİYORUM ANLAMA KITLIĞINDAN ANLAYAMIYORSUN
bak o mesjalarda hakaret nusuru yok ama sen yamnlışları güzellikle düzeltebilirdin  ama direk bana ve bazılarına hakaretleri savurdumn ve hala ediyorsun çok alyhine çekiyorsun durumu ısrarla çirkinleşiyorsun
BEN SENDEN BAŞKASINA HAKARET ETMEDİM SANADA HAKARETİM BÜYÜK HAKARETLER DEĞİLDİ ______________
SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
|
|
|
↑
|
|
 |
-

aktifbilisim
Aktif Üye
|
09.07.2009, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sivastaraftar yazmış: webdeev yazmış: Tabi k 5 yer o adamları avrupaya göndermek saçmalık
asıl senin dediğin saçmalık
galatasaray köy takımı olan tromsoya yenildi
beşiktaş 8-0 yenildi
fenerbahce milandan 5 gol yedi
trabzon ilk kez uefaya kjatılan rum ekibine yenildi
ozaman avrupaya hiç bir takımımız gitmemisin ne kadar salakça konustuğunun umarım farkındasındır
o mesajı nsen attın büyük yazı ghakarete girmiyor mu sanıyorsun salakça konuşuyorsun diyorsun resmen adama bana ettiği ağır değilmişhakaret hukuk kurallarında insanları aşağılıyacak herşey kapsamıdır.Buna en ağır küfürler de dahil bunu unutma ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

kalpsiz-web
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
↑
|
|
 |
-

sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktifbilisim yazmış: sivastaraftar yazmış: webdeev yazmış: Tabi k 5 yer o adamları avrupaya göndermek saçmalık
beşiktaş 8-0 yenildi
ozaman avrupaya hiç bir takımımız gitmemisin ne kadar salakça konustuğunun umarım farkındasındır
o mesajı nsen attın büyük yazı ghakarete girmiyor mu sanıyorsun salakça konuşuyorsun diyorsun resmen adama bana ettiği ağır değilmişhakaret hukuk kurallarında insanları aşağılıyacak herşey kapsamıdır.Buna en ağır küfürler de dahil bunu unutma
SEN SALAK KELİMESİNİ AĞIR KÜFÜRLER KATEGORİSİNE SOKUYORSAN SANA DİYECEK BİR SÖZÜM YOK SEN TAM BİR MELEKMİŞSİN YAHU  ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

aktifbilisim
Aktif Üye
|
09.07.2009, 11:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sivastaraftar yazmış: aktifbilisim yazmış: sivastaraftar yazmış: webdeev yazmış: Tabi k 5 yer o adamları avrupaya göndermek saçmalık
beşiktaş 8-0 yenildi
o mesajı nsen attın büyük yazı ghakarete girmiyor mu sanıyorsun salakça konuşuyorsun diyorsun resmen adama bana ettiği ağır değilmişhakaret hukuk kurallarında insanları aşağılıyacak herşey kapsamıdır.Buna en ağır küfürler de dahil bunu unutma
SEN SALAK KELİMESİNİ AĞIR KÜFÜRLER KATEGORİSİNE SOKUYORSAN SANA DİYECEK BİR SÖZÜM YOK SEN TAM BİR MELEKMİŞSİN YAHU
buna gerektiğinda hakşm ve savcılar gerektiğinde ise suppoort karar verir konuyu uzatmayalım zaten hakaretleriniz ölçülecek onlarca kullanıcı neden bs tarafından yargılanıyor senin deiğin gibi hakaretler ettikli için  hakaret hakarettir anayasayıo okumanı hukuk işlemleri maddelerini gözden geçöirmeni tavsiye ediyorum insanların gurur,halsiyetini zedeleyecek hert türlü söz HAKARET SAYILIr ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktifbilisim yazmış: sivastaraftar yazmış: aktifbilisim yazmış: sivastaraftar yazmış: webdeev yazmış: Tabi k 5 yer o adamları avrupaya göndermek saçmalık
beşiktaş 8-0 yenildi
SEN SALAK KELİMESİNİ AĞIR KÜFÜRLER KATEGORİSİNE SOKUYORSAN SANA DİYECEK BİR SÖZÜM YOK SEN TAM BİR MELEKMİŞSİN YAHU
buna gerektiğinda hakşm ve savcılar gerektiğinde ise suppoort karar verir konuyu uzatmayalım zaten hakaretleriniz ölçülecek onlarca kullanıcı neden bs tarafından yargılanıyor senin deiğin gibi hakaretler ettikli için  hakaret hakarettir anayasayıo okumanı hukuk işlemleri maddelerini gözden geçöirmeni tavsiye ediyorum insanların gurur,halsiyetini zedeleyecek hert türlü söz HAKARET SAYILIr
NE YANİ GURURUNMU İNCİLDİ ŞİMDİ SENİN  ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

aktifbilisim
Aktif Üye
|
09.07.2009, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sivastaraftar yazmış: aktifbilisim yazmış: sivastaraftar yazmış: aktifbilisim yazmış: sivastaraftar yazmış: webdeev yazmış: Tabi k 5 yer o adamları avrupaya göndermek saçmalık
beşiktaş 8-0 yenildi
buna gerektiğinda hakşm ve savcılar gerektiğinde ise suppoort karar verir konuyu uzatmayalım zaten hakaretleriniz ölçülecek onlarca kullanıcı neden bs tarafından yargılanıyor senin deiğin gibi hakaretler ettikli için  hakaret hakarettir anayasayıo okumanı hukuk işlemleri maddelerini gözden geçöirmeni tavsiye ediyorum insanların gurur,halsiyetini zedeleyecek hert türlü söz HAKARET SAYILIr
NE YANİ GURURUNMU İNCİLDİ ŞİMDİ SENİN
sana ne diyorum ben sen bırak artık gerekirse support gerekli görüsem hukuki işlemler devreyue girecek onlar karar verecekler sen artık yazmayı bırak herkes bıraksın ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
09.07.2009, 11:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yazık...______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 11:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktifbilisim yazmış: sivastaraftar yazmış: aktifbilisim yazmış: sivastaraftar yazmış: aktifbilisim yazmış: sivastaraftar yazmış: webdeev yazmış: Tabi k 5 yer o adamları avrupaya göndermek saçmalık
beşiktaş 8-0 yenildi
NE YANİ GURURUNMU İNCİLDİ ŞİMDİ SENİN
sana ne diyorum ben sen bırak artık gerekirse support gerekli görüsem hukuki işlemler devreyue girecek onlar karar verecekler sen artık yazmayı bırak herkes bıraksın
hala hukuk diyor ya  ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

aktifbilisim
Aktif Üye
|
09.07.2009, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ersel arkadaşıma gerçekten katılıyorum yazık çok yazık hakaret edip mod lafoını duyduğunda özürler diliyen adam baktı ki millet istediği gibi davranmıyor hemen yön değiştiriyor evet kardeşim HUKUK HUKUK HUKUK  artık uzatarak bu yeri .irkinleştirmeyeceğim Bs gerekeni tyapacaktır ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
09.07.2009, 11:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sivastaraftar yazmış:
hala hukuk diyor ya
Sen Adama Hakaret Edersen Adam Tabi Hukuk Der...______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

kalpsiz-web
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
↑
|
|
 |
-

sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 12:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
japon-cocuk yazmış: sivastaraftar yazmış:
hala hukuk diyor ya
Sen Adama Hakaret Edersen Adam Tabi Hukuk Der...
ya sizde amma melek çıktınız ha  ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

aktifbilisim
Aktif Üye
|
09.07.2009, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sivastaraftar yazmış: japon-cocuk yazmış: sivastaraftar yazmış:
hala hukuk diyor ya
Sen Adama Hakaret Edersen Adam Tabi Hukuk Der...
ya sizde amma melek çıktınız ha
arkadaşım sen kafanı takma diyorum hala ilgileniyorsun sen hakaretleribnin krşılığını alacaksın neden uzatıyorsun ki  sen ne pacan melek olup olmadığımızı sen boşver sitenle ilgilen başka konular paylaş ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
|
↑
|
|
 |
|