Yazar |
Mesaj |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
01.07.2009, 13:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: matematikcimm yazmış: tasarım değişmemişki ben öncedende görmüştüm 1 hafta filan diye hatırlıyom belki 2-3 hafta önce ve fakedesign.tr.gg nin eski tasarımı ile aynı tasarım
 üst menü kalktı
 saol menü yenilendi
 çubukların rengi değişti
ewt sol menüyle üst değişmiş ama çubuklar aynı değilmiydi ebn öyle hatırlıyomda? ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
01.07.2009, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: maximumtest yazmış: matematikcimm yazmış: tasarım değişmemişki ben öncedende görmüştüm 1 hafta filan diye hatırlıyom belki 2-3 hafta önce ve fakedesign.tr.gg nin eski tasarımı ile aynı tasarım
 üst menü kalktı
 saol menü yenilendi
 çubukların rengi değişti
ewt sol menüyle üst değişmiş ama çubuklar aynı değilmiydi ebn öyle hatırlıyomda? hayır aynı değildi.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
01.07.2009, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet nerde yorumlar  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
02.07.2009, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: evet nerde yorumlar ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
02.07.2009, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet hadi ama yorumları görelim.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

gmfb1993
Acemi Üye
|
02.07.2009, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bana tasarımının kodunu yollarmısın |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
08.07.2009, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet nerde yorumlar.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
09.07.2009, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: evet nerde yorumlar.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
09.07.2009, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: maximumtest yazmış: evet nerde yorumlar.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

vitaminlik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2009, 07:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni Tasarımınızda Başarılar! ______________ http://vitaminli.yetkinfourm.org yönetici+yetkili+yetkili yardımcısı alımnları vardır |
|
↑
|
|
 |
-

steams
Acemi Üye
|
10.07.2009, 07:21 (UTC) Mesaj konusu: e |
|
|
Her tasarımda oldugu gibi aynı şekildeki tasarımları kullanmıssınız Bu tasarım göze hiç güzel gelmiyor farklı olmasını denerseniz farklı sonuclara ulaşırsınız |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
10.07.2009, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlar için teşekkürler.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

cgtymekan
Acemi Üye
|
10.07.2009, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteniz Çok Güzel Olmuş...Bnde Böyle Bir Tasarım İstiyorum İpucu Verirmisniz  ?? |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
10.07.2009, 09:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cgtymekan yazmış: Siteniz Çok Güzel Olmuş...Bnde Böyle Bir Tasarım İstiyorum İpucu Verirmisniz  ??
teşekkürler..
buyrun ip ucu:
şakaydı..
takıldığınız yerlerde sorular sorabilirsiniz.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

cgtymekan
Acemi Üye