Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj12.07.2009, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Facebook'un Kuruluş Amacı Neydi? İlginç Öykü Tıkla Öğren :)

ABD'de ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kuruluş öyküsünün anlatıldığı kitapta, sitenin kurucusu 25 yaşındaki Zuckerberg hakkında ilginç iddialar var.

Dünyanın en çok tıklanan internet sitelerinden Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in tuvalette grup seks yaptığı ve siteyi kızları bulabilmek için kurduğu kaydedildi. ABD'de bu hafta piyasaya çıkacak olan "Kazara Milyarder Olanlar: Facebook'un Kuruluş Öyküsü" (Accidental Billionaires: The Founding of Facebook) başlıklı kitapta, Zuckerberg hakkında birçok iddia ortaya atıldı.
ÖZELLİKLE ASYALILAR

Ben Mezrich'in kaleme aldığı kitaptaki iddiaların, Zuckerberg'in internet sitesini kurma çalışmalarında kendisine yardımcı olan Harvard Üniversitesi'ndeki bir arkadaşının verdiği bilgilere dayandığı kaydediliyor. Kitaba göre Zuckerberg, yaklaşık 5 yıl önce kurduğu 'Facebook' sitesini aslında kız arkadaş bulmak için oluşturdu. 25 yaşındaki ABD'li bilgisayar programcısının, özellikle Asyalı kadınlara büyük ilgisi olduğunu iddia eden Mezrich, tuvalet kabinlerinde birçok kadınla birlikte grup seks yaptığını da öne sürdü. Sansasyon yaratması beklenen kitaba göre, Zuckerberg bir gece ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret defilesine giderek bir mankenle tanıştı. Ardından da çift mekânı birlikte terk etti.

FİLME DE ÇEKİLECEK

Kitabın yayın hakkını elinde bulunduranlar, kitabın yakın sürede filme çekileceğini de kaydetti. Filmi The Curious Case of Benjamin Button ve Se7en filmlerini de yöneten ABD'li yönetmen David Fincher'ın yönetmesi bekleniyor. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'i ise "Transformers" filmiyle tanınan genç oyuncu Shia LaBeouf'un canlandıracağı tahmin ediliyor.
______________
Mesaj12.07.2009, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

İşte milyonların sevdiği facebookun gereçek amacvı ve o amaca hizmet eden sahibi resmen tiskindiriyor Neutral Neutral Neutral Neutral
______________
Mesaj12.07.2009, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

sahibi değişti diye biliyorudum. yanlışmı?!

hemde büyük bir fiyata satmış galiba... Rolling Eyes

______________

Mesaj12.07.2009, 18:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

işte kuran adam sanırım bu



evet satıldı ama kuran adam işte yukarıda ki
______________
Mesaj12.07.2009, 18:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Zuckerberg halen facebook'a üye mi acaba.. Razz

sattığı kişilere söylesinde hesabımı açsın Razz .Dün kapatmışlar Evil or Very Mad .Nedenini de yazmamışlar.


Neyse bilgi için teşekkürler

______________

Mesaj12.07.2009, 19:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

alakası yok...

facebook sadece bir üniversite için sınırım 2 kişi tarafından kurulmuş basit bir sistem miş.İşte üni. dekiler birbirlerini tanısın felan diye.Sonra gelişmiş diğer üni. lere uğramış feln filan epey yıl sonra ayrılmış bu ortaklar. bilmem kaç bin dolarak facebook.com ismini satın almışlar.önce üni. adıyla ilgiliymiş.sonrada bir adama 250 milyon dolara mı ne satmıuşlar...
______________
Özel mesajlara bakmıyorum bile...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu